inici  \  La teca

LA TECA

La botiga de gastronomia Vila Viniteca –La Teca– és reconeguda com una de les botigues gourmet més ben assortides de Barcelona i referenciada com una visita imprescindible per nombroses guies de Barcelona o publicacions del prestigi de The New York Times o Monocle.

Fundada el 1932 al carrer Agullers nº 9 pels avis dels actuals propietaris, el que va començar éssent una tradicional botiga d’ultramarins on es venia a granel fruita, oli, sucre i mel i que ja servia a restaurants i hotels de la zona vi, licors, caves, fruites i verdures, és avui en dia una de les botigues de referència on trobar productes gastronòmics d’alta qualitat. Un establiment modern amb una impressionant selecció de formatges, pernils, embotits, conserves i tot tipus de productes delicatessen que conserva l’encant de l’antiga botiga de queviures.

Comptem amb una impressionant selecció de més de 350 formatges artesanals –entre els que destaquen petits elaboradors de tot el món– en estoc, que afinem personalment; pernils i embotits d’excepcional qualitat, i olis i conserves úniques.

Disposem d’una zona de degustació per gaudir dels exquisits productes de la botiga maridats amb excel·lents vins i caves, i una antiga cava –datada del S.XIV– per a grups reduïts, on gaudir en la intimitat d’un dinar en família o amics. Un equip d’experts professionals assessora i recomana als clients, i segueix buscant nous productes que sorprenguin als paladars més exigents

També realitzem cursos de tast de formatges, pernils i maridatges.

Des de fa 8 anys, cada Nadal oferim el menú de les estrelles, un menú molt especial, per gaudir a casa, elaborat per alguns dels més afamats xefs de restaurants amb estrella Michelin.

El nostre horari és de dilluns a dissabte de 8.30 a 20.30h. No tanquem al migdia. Per la vostra major comoditat, servim a domicili.
 


VILA VINITECA - Gastronomía
Agullers 9. 08003 Barcelona
T +34 933 101 956

teca@vilaviniteca.es

Veure La Teca a Google Maps