inici  \  els nostres clubs  \  Informació  \  Avantatges


Ser soci de El Club té molts avantatges:

1. Ser soci és gratis
Ser soci és totalment gratuït, sense quotes i amb un compromís mínim de 3 seleccions anuals, sent la primera obligatòria. Si un mes no us interessa la selecció, disposeu d’uns 10 dies per anul·lar la comanda per telèfon al 902 327 777, per e-mail, o a través de la nostra web.
 
2. Una oferta mensual de 6 ampolles
Cada mes el nostre equip de sommeliers i enòlegs escull acuradament una selecció formada per 6 ampolles, seleccionades entre les nostres novetats, partides exclusives i produccions limitades. Una àmplia oferta de seleccions per gaudir dels vins de diferents denominacions d’origen i dels millors cellers. La selecció va acompanyada de fitxes de tast amb informació detallada del celler i els vins, així com de les etiquetes originals, per la seva col·lecció. Podrà escollir el format de la informació a rebre, en paper i/o digital.
 
3. 12 selecciones anuals
Els socis de El Club rebran la proposta de 12 seleccions anuals. A l’agost podran escollir entre una àmplia oferta de seleccions, però només s’enviarà la selecció en cas de confirmar-la de forma explícita. 
 
4. Preus especials i ofertes exclusives
La selecció de cada mes oscil·larà entre els 65,00€ i els 99,00€, amb un preu inferior respecte al valor de mercat. Juntament amb la informació de la selecció, els socis reben ofertes especials i descomptes per la compra de determinats articles.
Els socis de "El Club" gaudeixen de preus especials i prioritat als cursos de tast.
Els socis podran pagar mitjançant targetes Visa o Mastercard o domiciliació bancària.
 
5. Entrega a domicili gratuïta*
L’enviament a Península i Balears és gratuït. Per altres destinacions, consulteu condicions.
Amb la comanda de la selecció, podem enviar-vos qualsevol altra ampolla, sense cost d’enviament addicional.
Si ho preferiu, podeu recollir la selecció a les nostres instal·lacions.
 
6. Informació privilegiada
Els socis de "El Club" tenen un tracte preferent a Vila Viniteca. Reben informació en primícia de les novetats, cursos de tast i venda a l’avançada, a més d’assessorament personalitzat per telèfon o via e-mail.