10è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

El passat 26 de març va tenir lloc al Casino de Madrid el 10è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles. L’esdeveniment va congregar a 120 parelles de tastadors i més de 50 cellers i formatgeries que van participar en una fira paral·lela. En total, es van reunir 970 amics que van viure en directe l’emoció de la Fase Classificatòria i la Gran Final d’un dels concursos de tast més esperats de l’any, a més de gaudir de gran nombre de vins i formatges. A continuació totes les imatges de l’esdeveniment. Us esperem el març del 2018, en el 11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles que es farà a Barcelona.

GALERIA DE LA FASE CLASSIFICATÒRIA

Les 10 parelles finalistes van ser:
Dominique Roujou de Boubée i Laura Montero

Maria Mercè Cuscó i Óscar Martín
Jaume Vilaseca i Josep Samsó
Vanrell Oms i Mario Cardona
Raúl Cano i Rafael Blanco
Luca Bernasconi i Guillaume Glories
Eulogio Pomares i José Luis Aragunde
Jean Marcos Núñez i Philippe Cesco
Ramón Jané i Antoni Carbó
Luis Gutiérrez i Ignacio Villalgordo


GALERIA DE LA GRAN FINAL

Les tres parelles ganyadores van ser:
1ª Parella Classificada

Luis Gutiérrez i Ignacio Villalgordo
Premiada amb 30.000 euros, més 2.000 euros per consumir en productes Riedel per cortesia d’Euroselecció.

2ª Pareja Clasificada
Dominique Roujou de Boubée i Laura Montero
Premiada amb 7.000 euros i 500 més en productes Riedel

3ª Parella Classificada
Jaume Vilaseca i Josep Samsó
Premiada amb 3.000 euros i 200 en productes Riedel.

 

 

Cellers:
Alfredo Arribas • Alzinger • Ángel Lorenzo Cachazo • Bodegas Vizcarra • Brecon • Ca N’Estruc • Cara Nord • Celler de Capçanes • Cérvoles • Cims de Porrera • Clos d’Agon • Clos del Portal • Cvne • Codorníu • Domaine Zind-Humbrecht • Dominio del Águila • Dr. H. Thanisch • El Hombre Bala • El Jardín de Lucía • El perro verde •  Fenomenal • Filliers 28 • Finca Allende • Finca Nueva • Georges Laval • Goldfield • Hayman’s Old Tom • Joseph Drouhin • La Cofradía Reposado • La Locomotora • La Mujer Cañón • Legaris • Les Cousins • L’Origan • Lustau • Marqués de Vargas • Marqués de Griñón • Màquina&Tabla • Marcel Deiss • Mas Doix • Mestres •  Montesquius • Mumm • Numanthia •  O Luar do Sil • Paisajes • Pago de Capellanes • Pink • Pink Royal • Raimat • Recaredo • Reina de los Deseos • Roger Coulon • Delamotte • Scala Dei • Segura Viudas • Sospechoso • Sumarroca • The Botanical’s • The Sting • Tomàs Cusiné • Tomatin 12 • Torelló • Trimbach • Uvas Felices • Viña Pomal • Venta Las Vacas • Viña al Lado de la Casa  

También hi va participar Euroselecció amb Riedel i Eurocave, i 22 Aqua Panna.

GALERIA DE LA FIRA DE VINS

Al migdia, es va desplegar un gran bufet amb més de 50 formatges artesanals de tot Europa afinats per Vila Viniteca.

Formatgeries:
REIXAGÓ (OLOST DEL LLUÇANÈS): Sant Ignasi · Montreix · Olost · Tou del Lluçanès · Reixagó curat · Blau dels Jotglars
MOZZAKIMOZZA (ITALIA): Stracciatella de burrata · Bocconcini di búfala · Caciocavallo · Montébore · Salvacremasco DOP · Gorgonzola dolce DOP · Piave
vecchio DOP.
BOEREN GOUDSE OPLEGKAAS SLOW FOOD (HOLANDA): Gouda Rva. 3 años de Magdalene y Nico Captein · Gouda 24 meses de Marije y Hugo Van de Poel.

SELECCIÓ DE VILA VINITECA: Son Mercer Rva. de la Família (Ferreries, Menorca) · El Petitot de Mas Alba (Terradelles, Catalunya) · Cantal doux Pomerol (Francia) · Uf!!! de Mas Alba (Terradelles, Catalunya) · Castellano fumat (Valladolid) · Santa Maria (Berguedà, Catalunya) · Afuega’l Pitu blanco (Astúries) · Saô Jorges (Azores, Portugal) · Llavina Cingles del Bertí (Centelles, Catalunya) · Pont l’Évêque (França) · Isle of Mull Rva. Agost 2015 (Escocia) · Beaufort estive 24 meses (Francia) · Bauma Garrotxa curat (Berguedà, Catalunya) · Amanteigado (Lusitano, Portugal) · Suau de Clúa (Lleida, Catalunya) · Tupí Eth Lenguat (Vall d’Aran, Catalunya) · Serpa (Lusitano, Portugal) · Blau de l’avi Ton (Catalunya) · Brisat de Syrah (Alt Urgell, Catalunya) · Idiazábal ahumado Aizpea (País Basc) · Voler Volar (Terradelles, Catalunya) · Son Mercer amb romaní (Menorca) Salers tradition Salers (França) · Maó curat amb pebre vermell (Menorca) · Serra con pimientón (Lusitano, Portugal) · Comté Rva. Été 2015 (Francia) · Pasta làctica (Catalunya) · Montsec cendrat (Lleida, Catalunya) · Vall de Tenes (Catalunya) · Mua de Son Mercer (Menorca) · Carrat de Borredà (Berguedà, Catalunya) · Fougerous au lait cru (França) · Azeitao (Lusitano, Portugal) · Cusié de malta (Piemont, Italia) · Morbier Rva. 5 meses (Jura, França) · Transmontano de cabra (Lusitano, Portugal) · Camembert de Normandia (França) · Mimolette Extra Vieux (França)


GALERIA DE LA FIRA DE FORMATGES

APARICIONS A TELEVISIÓ





RECULL DE PREMSA

Hits: 8

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *