
11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles
El passat 15 d’abril va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona l’11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles. L’esdeveniment va congregar a 240 tastadors i a 1.500 clients i amics, que van viure en directe l’emoció de la Fase Classificatòria i la Gran Final d’un dels concursos de tast més esperats de l’any. En paral·lel, el concurs va acollir un showroom amb més de 60 cellers i marques premium i un buffet amb més de 110 formatges artesans.
A continuació el vídeo i totes les imatges de l’esdeveniment. Us esperem el 2019, al 12è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles a Madrid.
GALERIA DE LA FASE CLASSIFICATÒRIA
Les 10 parelles finalistes van ser:
- Nuria España i Diego Magaña
- Jaime Cuscó i Juan Antonio García
- Toni Carbó i Ramon Jané
- Elena Yepes i Luís Ariza Soler
- Luís Martínez i Alberto M. Perez
- Carlos López i Andrew Edward
- Inma Aleixendri i Juani Piñana
- Agustí Torelló i Jaume Colet
- Iván Francisco Carmona y Rafael Moreno
- Esteban Celemín i Carlos I. Manrique
GALERIA DE LA GRAN FINAL
Les tres parelles guanyadores van ser:
1ª Parella Classificada
Toni Carbó i Ramon Jané
Premiada amb 30.000 euros, més 2.000 euros per consumir en productes Riedel Performance i dos exemplars del llibre Bebidas Volumen I de Bullipedia signats per Ferran Adrià i Ferran Centelles
2ª Parella Classificada
Luís Martínez i Alberto M. Perez
Premiada amb 7.000 euros, més 500 euros per consumir en productes Riedel Performance i dos exemplars del llibre Bebidas Volumen I de Bullipedia signats per Ferran Adrià i Ferran Centelles
3ª Parella Classificada
Inma Aleixendri i Juani Piñana
Premiada amb 3.000 euros, més 200 euros per consumir en productos Riedel Performance i dos exemplars del llibre Bebidas Volumen I de Bullipedia signats per Ferran Adrià i Ferran Centelles
CELLERS:
Abadal · Abadía de Poblet · Alfredo Arribas · Aroa Bodegas · Bobby’s Schiedam Dry Gin · Bodegas Vizcarra · Ca N’Estruc · Cara Nord · Casa Gran del Siurana · Castell del Remei · Celler de Capçanes · Cérvoles · Chivite · Cims de Porrera · Clos D’Agon · Codorníu · El Hombre Bala · El Jardín de Lucía · El Pacto · El perro verde · Fenomenal · Finca Allende · Finca Nueva · Freixenet · Hacienda López de Haro · Juvé & Camps · Lafou · La Locomotora · La Melonera · La Vinyeta · Libalis · Lorenzo Cachazo · L’Origan · Lustau · Martini Riserva Speciale · Mas Doix · Mas Foraster · Matsu · Mestres · Montesquius · Mumm · Numanthia · Oliver Conti · Paisajes · Pagos Marqués de Griñón · Perelada · Perrier-Jouët · Pittacum · Quinta Sardonia · Rovellats · Santa Teresa 1796 · Scala Dei · Sospechoso · Terras Gauda · Tomàs Cusiné · Torelló · Toro Albalá · Venta las Vacas · Vermut Vermell · Viña al lado de la casa · Viña Salceda · Yeni Raki · Ysios
Amb la col·laboració de Riedel, Cafés El Magnífico, Sans & Sans i Acqua Panna
GALERIA DE LA FIRA DE VINS
FORMATGERIES:
QUESERÍA ARTESANAL DE PRAVIA: Massimo de Pravia · Rey Silo blanco · Rey Silo rojo · Besos del Rey Silo
LINDENHOFF: Texel Sheep Slow Food · Sheepcheese Texel with Sealavander · Gouda Farmstead 48+ Presidium
O LUSITANO: Queijo de Azeitâo · Sâo Jorge dop 7 meses · Queijo de cabra Transmontano · Serpa Dop · Amanteigado · Queijo de Ovelha Apimentado
REIXAGÓ: Sant Ignasi · Reixagó Reserva 12 mesos · Reixagó Reserva 18 mesos · Olost · Olost fumat · Tou mini · Blau dels Jotglars · Montreix
POSTRES Y LÁCTEOS MARE NOSTRUM: Caprí la bota fino Navazos · Crema de Castilbanco Caprí · Bombón ceniza · Bombón algas · Crema de Caprí alga · Bombón Caprí lavado la bota amontillado Navazos · Dedales de cabra · Crema de Mare Nostrum
FORMATGERIA BAUMA: Carrat de Borredà · Pasta làctica d’ovella · Garrotxa madurat
QUESOS SIERRA DE ALBARRACÍN: Don Manuel añejo · Don Manuel añejo con romero
MOZZAKIMOZZA: Stracciatelle de Burrata de la Puglia · Caseificio latini Gorgonzola de Lombardia · Valtaro Parmigiano Reggiano 24 mesi
FORMATGES ARTEFOR: Lingot · Forcat · Rodonet de cabra · Rodonet d’ovella
SELECCIÓ DE VILA VINITECA: Coeur Cendré · Castelmagno · Bethmale Fermier · Maó curat · Son Mercer de Baix Reserva de la Familia · Muà natural · Muà amb pebre · Mimolette extra vieux 24 · Bleu d’Auvernia · Puigpedrós · Altejó · Roques Blanques · Tome de Bordeaux · Tome d’Aquitaine · Ossau Vieux · La balda el Fermió · Le Pyrénéen · Beaufort Alpage · Mató de cabra ecològic Artelac · Testum al Barolo · El Pla de Mas Alba · Cusié de castanya · Cusié in malto · El Petitot de Mas Alba · L’uff! de Mas Alba · Aizpea Idiazábal de Pastor · Zéru Koloria · Shropshire Blue · Pasamontes Manchego D.O. · Galle Mantega de llet crua de Normandia · Brillat Savarin triple crema · Saint Nectaire Fermier · Brie de meaux sur paille · Trois cornes · La Gàrgola del Miracle · Comté Reserva été 2016 · Stichelton blue · Abondance Fermier AOC Blau del Bét · Aizpea Idiazábal rva. · Munster Fermier Herreño Ahumado · Maroilles fermier · Payoyo curado con manteca · Boulette d’avesnes · Brie de nangis · Robiola 3 latte · Brin d’Amour · Brisat d’Eroles · Or Blanc de Corroncuí · Buche de Pussigny fermier bio · Castellot · Cashel Blue · Castellano Ahumado · Epoisses au Marc de Bourgogne · Vezzena di Malga · Riseley · Castellano Curado D.O. · Beaufort AOC chalet alpage 2007 · Cheddar Fermier · Castelmagno Pradleves · Pecorino al Tartufo · Couronne Lochoise · Niolu Corse · Valençay Cendréé
ACOMPANYAMENTS:
Olis l’Olivera · Museu de la Confitura · Forn Vilamala · Francesc Collell · Olis Bargalló · Xocolates Xavier Mor · Olis Olirium · Jean d’Alós · Janier · Cal Tomàs · Confitura Oiljelly
RESUM DE PREMSA
Hits: 78