5 grans restaurants ***Michelin de cuina asiàtica a Hong Kong i 1 a Shanghai. El millor del 2018. Grans moments a restaurants i cases de menjar 2018 (II)

Algunes de les millors adreces per a gaudir de la gran cuina xinesa es troben a Hong Kong.
T’ang Court a l’Hotel Langham i Lung King Heen al Four Seasons són les adreces imprescindibles.

T’ang Court, amb una decoració i una cuina més tradicional que el seu homònim a Shanghai, ofereix els grans plats de la cuina cantonesa. Tot tipus de pells cruixents d’oca, pollastre, garrí… i unes excel·lents sopes gairebé tan màgiques com les de la seva sucursal de Shanghai.

Lung King Heen és un dos en un. Un excepcional i gairebé insuperable restaurant de dim sum al migdia i un gran restaurant amb els plats més exclusius de la cuina xinesa: orelles de mar, cogombre de mar, closca de cranc fregit,…
La gran cava i el seu dinàmic i extravertit sommelier arrodoneixen l’oferta gastronòmica.

El tercer xinès triestrellat de Hong Kong és Boo Innovation. En una altra línia completament diferent, ofereix una cuina que autoproclama “molecular” incorporant a les tècniques xineses “subtils” influències franceses. És el menys impressionant dels tres. Servei de vi correcte.

També a Hong Kong, Sushi Shikon, sucursal de Sushi Yoshitake a Ginza, és el restaurant japonès més sofisticat. Una barra només per a vuit persones, amb un menú únic que se serveix al mateix temps per la totalitat dels comensals. Es gaudeix tant com al Japó.

A Shanghai, T’ang Court és l’excel·lència. S’ha de demanar a la carta i no deixar-se seduir pel menú degustació. Brous excepcionals, sopes i consomés. Increïbles pells cruixents d’oca, pollastre i garrí. Pura bogeria.

Altres bones adreces a Hong Kong:
– China Club
– The Sports Club
– Din Tai Fung
– Mott 32

-Man Wah a Mandarin Oriental

I a Shanghai:
– Yi Long Court a l’Hotel The Peninsula

-Yongfoo Elite

Hits: 185

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *