
Alguns grans moments a restaurants i cases de menjar. Recordant el 2014.
El millor record del 2014
El darrer àpat amb Jean Luc Figueras. Flors de carbassó i espardenyes de mar
El millor plat de pernil del món
Restaurante Jaylu de Sevilla
Els pèsols
Nandu Jubany de Calldetenes
Koy Shunka de Barcelona
Restaurante Askua de València
Disfrutar a Barcelona
Pèsols amb camagrocs i tòfona a Tickets
Restaurante Alameda a Fuenmayor
Els tomàquets
Quique Dacosta de Dènia
Casa Escartín de Calatayud
Restaurante El Padre de Madrid
Els Casals de Sagàs
Les millors patates fregides & Co
Restaurant Cal Tallón d’Olesa de Montserrat
Chez L’Ami Louis de París
El Passadís del Pep de Barcelona
I al forn… Restaurant Els Pescadors de Barcelona
I les falses patates del Restaurante Jaylu de Sevilla
Gourmanderies
Restaurant Freixa Tradició de Barcelona. Ensaladilla
Berberechos de Carril Los Peperetes 30/40
Aponiente d’El Puerto de Santa María. Tortita de camarones
Restaurante Arola Gastro de Madrid. Patates braves
Els Casals de Sagàs. Piparres
Restaurant Villa Más de S’Agaró. Gambes 35’’
Alkimia de Barcelona. Cap de gamba amb caviar
Peking Garden de Kowloon, Hong Kong. Abalone
El Passadís del Pep de Barcelona. Popets
Restaurant Moments de Barcelona. Arròs caldós de gambes
Maison Constant de París. Oeuf meurette
D’Berto de O Grove. Cabra de mar gegantRacó d’en Binu d’Argentona. Tosta holandesa.
Restaurant Gresca de Barcelona. Verat lacat amb albergínia
China Tang de Hong Kong. Pato Pekín
Restaurante Elkano de Guetaria. Turbot
Rareses per a frikis
Nahm de Bangkok. Durian fruit acompanyada per petits mangosteen
Hong Kong a una batea amb amics. Potes de pollastre
El millor clandestí
Privanda de Jordi Vilà a Barcelona
Temples de la creativitat
El Celler de Can Roca de Girona. Gamba
Mugaritz d’Errenteria. Coll d’ànec lacat amb el seu suc, herbes de l’hort i gra sec
Diverxo de Madrid. Fals caviar
Disfrutar de Barcelona
Hits: 274