Banyes, vi natural i sobrassada

Per 4Kilos Vinícola

Sergi Caballero i Francesc Grimalt de 4Kilos Vinícola juntament amb Eloi C. Perelló de Château Paquita i Bàrbara Mesquida de Mesquida Mora reflexionen sobre el vi natural.

4Kilos Vinícola
El celler 4Kilos Vinícola va néixer a Mallorca el 2006 de la mà de Francesc Grimalt i Sergi Caballero. El primer és enòleg i conegut per haver recuperat la varietat autòctona callet. Caballero és músic, soci fundador i codirector del festival de música avançada i art multimèdia Sónar. El nom del celler es va inspirar en la inversió inicial en pessetes (4 milions) que van haver de fer els seus dos socis. L’objectiu era demostrar que l’elaboració d’un bon vi depèn més d’una ambició per la qualitat i la passió que no tant de la inversió inicial. El 2006 van llançar la seva primera anyada que van elaborar al garatge d’un amic viticultor. I el 2007 van reconvertir un antic estable d’ovelles –als afores de Felanitx– que, actualment, és el seu celler.

Hits: 20

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *