Château Rocheyron per Peter Sisseck

“2018 ha estat una anyada clarament superior a 2015, ja que és més completa i equilibrada”.

La pluja es va auto convidar durant els sis primers mesos del cicle, amb un cúmul de precipitacions dels més elevats des del 2000. Després del suau mes de gener, el fred es va instal·lar el mes de febrer. A la primavera, la vinya es va desenvolupar a un ritme sostingut gràcies a una meteorologia clement i a una important alimentació en aigua (230 mm entre abril i principis d’agost). La floració precoç i homogènia augurava una bona qualitat de raïms. Però la combinació humida i suau es va tornar de forma temuda, propicia al míldiu, que vam saber contenir gràcies a les nostres pràctiques biodinàmiques i la capacitat de reacció dels equips sobre el terreny. Per sort, el sol sempre torna, secant el desordre. Fins al final de temporada, l’alternança dels dies càlids i les nits fresques va contribuir a la perfecta maduració dels raïms. Per poder preservar la frescor aromàtica, es va veremar el merlot el 24 de setembre, i els cabernets el 2 d’octubre. Teníem als dipòsits una verema impecable, sana i completament madura. Una anyada clarament superior a 2015, ja que és més completa i equilibrada.

Peter Sisseck
Enòleg i copropietari del Château Rocheyron

DESCOBREIX TOTS ELS VINS DE VENDA A L’AVANÇADA DE PETER SISSECK I SILVIO DENZ A BORDEAUX AQUÍ

Hits: 37

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *