Dominical 06/03/2016 – Sicus Xarel·lo Brisat 2014


SICUS

Al Massís de Bonastre, al sud-oest de la D.O. Penedès i tocant la D.O. Tarragona però defugint de contra-etiquetes, Eduard Pié elabora alguns dels vins més interessants de la zona. Jove viticultor amb talent, marca un estil propi amb una agricultura poc intervencionista i gairebé salvatge i unes vinificacions respectuoses i sense maquillatges. Mono varietals de xarel·lo, xarel·lo vermell, malvasia de Sitges, monastrell i sumoll que embotella potenciant el caràcter de cada parcel·la. Sicus Xarel·lo Brisat 2014 es va vinificar en àmfores, macerant durant uns dies el vi amb les pells i una petita part de la rapa. El seu perfum és de fruita blanca confitada, i a la boca comença amb una bona untuositat i una textura melosa que no amaga un taní que sorprèn. Un xarel·lo obert d’esperit que confirma la línia ascendent d’aquest jove celler. Només 510 ampolles.

Tel: 636 248 109
PVP: 13,20€

Hits: 18

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *