Dominical 10/05/2015 – Còsmic Essència 2014 (3/8)


CONSCIÈNCIA

Còsmic Vinyaters és el darrer microceller engrescador de l’Empordà. A 10 km de la frontera francesa, en una zona d’alçada i envoltada de boscos, a Agullana, Salvador Batlle conrea quasi 2 hectàrees on les vinyes velles de carinyena negra i blanca i la garnatxa gris són les protagonistes. Els seus vins defugen de clixés preestablerts i es presenten crus, sense maquillatge i amb una acidesa elèctrica. Còsmic Essència 2014 (3/8) és el seu vi més confidencial. Carinyena blanca veremada en dos moments diferents, a la recerca de l’equilibri entre la frescor i la sobremaduresa. Perfum cítric de taronja madura, amb una boca dolça amb raça i tensió (340 g/l de sucre!), records de cafè, vainilla i un final vibrant i lleugerament amargant. Un vi fantàstic i fora de paràmetres. Producció limitadíssima a tan sols 200 litres. Vinyater a seguir.

PVP: 26,95€
TEL: 639 338 176

Hits: 53

Aquest article té 1 comentaris

  1. Pingback: Hotel Restaurante EMPORIUM .(Castelló d’Empùries. Girona) | Observación Gastronómica 2

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *