Dominical 13/07/2014 – Pacalet Gevrey-Chambertin 1er Cru “Bel Air” 2011

SENSE SULFURÓS
Després de treballar com a director durant 10 anys al Domaine Prieuré Roch –un dels copropietaris de la Romanée Conti– Philippe Pacalet –nebot de Marcel Lapierre, l’estrella de Morgon– inicià el 2001 el seu projecte personal al Gevrey-Chambertin (Borgonya). Viticultura ecològica, vinificació amb raïms sencers, fermentacions amb llevats autòctons i criança sense afegir gens de sulfurós i, finalment, embotellat a mà. Els seus fantàstics vins es presenten així, nus i moltes vegades amb una aparença poc comú. Pacalet Gevrey-Chambertin 1er Cru “Bel Air” 2011 té un rostre pàl·lid i amb una no nitidesa que no és de llibre a les escoles d’enologia i sommeliers. Perfum dolç, amb cirera, vainilla, plastilina i crema facial. Al tacte apareix la fibra i la terra. Una deliciosa experiència d’un dels referents entre els elaboradors dels vins sense sulfurós, també mal anomenats vins naturals.

TEL: +33 (0)3 80 25 91 00
PVP: 106,50€

Hits: 28

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *