Dominical 21/09/2014 – Abadal Picapoll 2013

PLA DE BAGES
Tremenda la feina de Valentí Roqueta i el seu equip al celler Abadal de Manresa. La seva labor durant els darrers 30 anys ha dinamitzat una zona vitivinícola històrica amb prou feines coneguda fora de la comarca. L’èxit no es limita exclusivament en valoritzar el raïm blanc picapoll –potser el més associat a Pla de Bages– sinó que també els seus menys coneguts negres de cabernet i merlot s’han consolidat com un valor segur. Abadal Picapoll 2013 desprèn subtils aromes de fruita blanca, préssec i un punt floral. A la bota té una textura amb greix, pes, volum i un final fresc i totalment sec. Un vi perfecte per a recomanar quan et demanen un blanc sec.

PVP: 11,65€
TEL: 938 743 511

Hits: 16

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *