
El millor del 2018. Del mar. Grans moments a restaurants i cases de menjar (III)
Durant el 2018 hem gaudit de grans plats a nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada cop més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.
Angules que treuen la son
Estimar. Barcelona



Xerta. Barcelona

Can Jubany. Calldetenes

Gaig. Barcelona

Gamba, gambeta, llagosta i companyia
Diverxo. Madrid

Enigma. Barcelona

El Celler de Can Roca. Girona

Estimar. Barcelona

Bodega 1900. Barcelona

Disfrutar. Barcelona

Etxebarri. Atxondo

El Capricho de Raquel. Alacant

Els Pescadors. Llançà

Llagosta amb patates a La Barra de Carles Abellán. Barcelona

Los Marinos José. Fuengirola

El Mar
Etxebarri. Atxondo


Koy Shunka. Barcelona

Pakta. Barcelona

Tickets. Barcelona

La Pyramide Patrick Henriroux. Vienne

Maremoto a Estimar. Barcelona


Restaurant Pierre Gagnaire – La Grande Maison de Bernard Magrez

Hermanos Torres. Barcelona

Pur. Barcelona

Kabuki Wellington. Madrid

99 KO Sushi Bar. Madrid

Passadís del Pep. Barcelona

Nomo Sarrià – Ronqueig tonyina Arrom. Barcelona

Estimar – Ostrón XL. Barcelona


Toc al Mar. Begur

Miramar. Llançà

Can Bosch. Cambrils

Bodega 1900. Barcelona

Restaurante Cataria. Novo Sancti Petri

Marea Alta. Barcelona

Pavillon Ledoyen. París

Llaunes de luxe
La Brújula

La Cala Albert Adrià

Paco Lafuente

Conservas Dardo

Hits: 188