El millor del 2018. Del mar. Grans moments a restaurants i cases de menjar (III)

Durant el 2018 hem gaudit de grans plats a nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada cop més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.

Angules que treuen la son

Estimar. Barcelona


Xerta. Barcelona


Can Jubany. Calldetenes


Gaig. Barcelona

Gamba, gambeta, llagosta i companyia

Diverxo. Madrid


Enigma. Barcelona


El Celler de Can Roca. Girona


Estimar. Barcelona


Bodega 1900. Barcelona


Disfrutar. Barcelona


Etxebarri. Atxondo


El Capricho de Raquel. Alacant


Els Pescadors. Llançà


Llagosta amb patates a La Barra de Carles Abellán. Barcelona


Los Marinos José. Fuengirola

El Mar

Etxebarri. Atxondo


Koy Shunka. Barcelona


Pakta. Barcelona


Tickets. Barcelona


La Pyramide Patrick Henriroux. Vienne


Maremoto a Estimar. Barcelona


Restaurant Pierre Gagnaire – La Grande Maison de Bernard Magrez


Hermanos Torres. Barcelona


Pur. Barcelona


Kabuki Wellington. Madrid


99 KO Sushi Bar. Madrid


Passadís del Pep. Barcelona


Nomo Sarrià – Ronqueig tonyina Arrom. Barcelona


Estimar – Ostrón XL. Barcelona


Toc al Mar. Begur


Miramar. Llançà


Can Bosch. Cambrils


Bodega 1900. Barcelona


Restaurante Cataria. Novo Sancti Petri


Marea Alta. Barcelona


Pavillon Ledoyen. París

Llaunes de luxe

La Brújula


La Cala Albert Adrià


Paco Lafuente


Conservas Dardo

Hits: 168

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *