El millor del 2018. Grans moments a restaurants i cases de menjar (i IV)

Durant el 2018 hem gaudit de grans plats a nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada vegada més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.

Grans aus

El pollastre enterrat d’en Josep Maria Masó al Restaurant Fermí


Le Coq Rico. Paris


Chez L’Ami Louis. Paris


El Celler de Can Roca. Girona


Paul Bocuse. Collonges-au-Mont-d’Or


Epicure Hôtel Le Bristol. Paris


Le Beaugravière. Mondragon


La Tour d’Argent. Paris


Bodega 1900. Barcelona


Alkimia. Barcelona


Lasarte. Barcelona


Enoteca Pinchiorri. Florència

Les carns

Restaurante Coque. Madrid


José María a El Qüenco de Pepa. Madrid


Silvio Nickol – Palais Coburg. Viena


Sagardi. Barcelona


Pakta. Barcelona


Alkimia. Barcelona


Passadís del Pep. Barcelona


Via Veneto. Barcelona


Yakiniku Rikyu. Madrid


AskuaBarra. Madrid

Pèsols


Origen Nandu Jubany – Sport Hotel Hermitage & Spa. Andorra


Ca l’Isidre. Barcelona

Estimar. Barcelona


Shanghai. Barcelona


El Celler de Can Roca. Girona


Can Jubany. Calldetenes


Bodega 1900. Barcelona


Miramar. Llançà


Caelis. Barcelona


Santceloni. Madrid


Freixa Tradició. Barcelona

De la terra

El Qüenco de Pepa. Madrid


La Dilettante. Beaune


Tossal Gros – Celler Escoda-Sanahuja. Prenafeta


Angelita. Madrid


L’Artesana Poblenou. Barcelona


Sagardi. Barcelona


Hermanos Torres. Barcelona


7 Portes. Barcelona


Comando G. Cadalso de los Vidrios

Piemonte i Toscana

Antica Corona Reale. Cervere


Al Gatto Nero. Turín


Casa Vicina en Eataly Lingotto. Turín


La Fioraia. Castello di Annone


Enoteca Pinchiorri. Florència

Patates fregides espectaculars

La Venta. Barcelona


Alkimia. Barcelona


Chez l’Ami Louis. Paris

Sense oblidar-nos de les de:

Passadís del Pep. Barcelona

Cal Tallón. Olesa de Montserrat

I també ens han encantat…

L’Atelier de Joël Robuchon. Paris


Restaurante Dani García. Marbella

Restaurante Paco Gandía. Pinoso


La Beaugravière. Mondragon


LÚ Cocina y Alma. Jerez de la Frontera


Pizzería Fabián. Puigcerdà


Lluerna. Santa Coloma de Gramenet


Can Bosch. Cambrils


Le Bénaton. Beaune


Maldonado


Joselito by Ara Malikian


Un esmorzar a casa de la Maite i l’Abel Mendoza. San Vicente de la Sonsierra


Una truita en escabetx en homenatge al Restaurant Ca l’Anna

Les postres

Taronges a l’estil Via Veneto. Barcelona


Bodega 1900. Barcelona


Pur. Barcelona


Alkimia. Barcelona


Els Casals. Sagàs


Estimar. Barcelona


Le Dôme. Paris


La coca del furni Vilamala. Barcelona


Sant Pau. Sant Pol de Mar

Un tast de cloïsses espectacular

Els temples de la creativitat

El Celler de Can Roca. Girona


Diverxo. Madrid


Enigma. Barcelona


Disfrutar. Barcelona

El Festí

Alkimia. Barcelona

Hits: 154

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *