
El millor del 2018. Grans moments a restaurants i cases de menjar (i IV)
Durant el 2018 hem gaudit de grans plats a nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada vegada més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.
Grans aus
El pollastre enterrat d’en Josep Maria Masó al Restaurant Fermí


Le Coq Rico. Paris

Chez L’Ami Louis. Paris

El Celler de Can Roca. Girona


Paul Bocuse. Collonges-au-Mont-d’Or

Epicure Hôtel Le Bristol. Paris

Le Beaugravière. Mondragon

La Tour d’Argent. Paris

Bodega 1900. Barcelona

Alkimia. Barcelona

Lasarte. Barcelona

Enoteca Pinchiorri. Florència

Les carns
Restaurante Coque. Madrid

José María a El Qüenco de Pepa. Madrid


Silvio Nickol – Palais Coburg. Viena

Sagardi. Barcelona

Pakta. Barcelona

Alkimia. Barcelona

Passadís del Pep. Barcelona

Via Veneto. Barcelona

Yakiniku Rikyu. Madrid

AskuaBarra. Madrid

Pèsols
Origen Nandu Jubany – Sport Hotel Hermitage & Spa. Andorra

Ca l’Isidre. Barcelona

Estimar. Barcelona

Shanghai. Barcelona

El Celler de Can Roca. Girona

Can Jubany. Calldetenes

Bodega 1900. Barcelona

Miramar. Llançà

Caelis. Barcelona

Santceloni. Madrid

Freixa Tradició. Barcelona

De la terra
El Qüenco de Pepa. Madrid

La Dilettante. Beaune

Tossal Gros – Celler Escoda-Sanahuja. Prenafeta

Angelita. Madrid

L’Artesana Poblenou. Barcelona

Sagardi. Barcelona

Hermanos Torres. Barcelona

7 Portes. Barcelona

Comando G. Cadalso de los Vidrios

Piemonte i Toscana
Antica Corona Reale. Cervere

Al Gatto Nero. Turín

Casa Vicina en Eataly Lingotto. Turín


La Fioraia. Castello di Annone

Enoteca Pinchiorri. Florència

Patates fregides espectaculars
La Venta. Barcelona

Alkimia. Barcelona

Chez l’Ami Louis. Paris

Sense oblidar-nos de les de:
Passadís del Pep. Barcelona
Cal Tallón. Olesa de Montserrat
I també ens han encantat…
L’Atelier de Joël Robuchon. Paris

Restaurante Dani García. Marbella

Restaurante Paco Gandía. Pinoso

La Beaugravière. Mondragon

LÚ Cocina y Alma. Jerez de la Frontera

Pizzería Fabián. Puigcerdà

Lluerna. Santa Coloma de Gramenet

Can Bosch. Cambrils

Le Bénaton. Beaune

Maldonado

Joselito by Ara Malikian

Un esmorzar a casa de la Maite i l’Abel Mendoza. San Vicente de la Sonsierra

Una truita en escabetx en homenatge al Restaurant Ca l’Anna

Les postres
Taronges a l’estil Via Veneto. Barcelona

Bodega 1900. Barcelona

Pur. Barcelona

Alkimia. Barcelona

Els Casals. Sagàs

Estimar. Barcelona

Le Dôme. Paris

La coca del furni Vilamala. Barcelona

Sant Pau. Sant Pol de Mar

Un tast de cloïsses espectacular
Els temples de la creativitat
El Celler de Can Roca. Girona

Diverxo. Madrid

Enigma. Barcelona

Disfrutar. Barcelona

El Festí
Alkimia. Barcelona

Hits: 181