
El millor del 2019. Grans moments a restaurants i cases de menjar (V)
Durant el 2019 hem gaudit de grans plats en nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada vegada més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.
Les aus
La Tour d’Argent. Paris
Diverxo. Madrid
Yank Sing. San Francisco
Tickets. Barcelona
Caelis i Ambassade de Llívia. Barcelona
Substance. Paris
Chez L’Ami Louis. Paris
Gresca. Barcelona
El Celler de Can Roca. Girona
Els Casals. Sagàs
Angler. San Francisco
Alkimia. Barcelona
Xavier Pellicer. Barcelona
Nairod. Barcelona
Paul Bocuse. Collonges-au-Mont-d’Or – Lyon
R&G Lounge. San Francisco
Nerua Guggenheim. Bilbao
Mirazur. Menton
Le Louis XV-Alain Ducasse. Montecarlo
Le Pré aux Clercs Georges Blanc. Dijon
Christian Etienne. Avignon
Les carns
Le Pré Catelan. Paris
Les Cols. Olot
Asador Etxebarri. Atxondo
Tickets. Barcelona
Sagardi. Barcelona
Les truites
Truita francesa taronja-rogenca feta amb ous de granja Nakamura a Yamanashi. Tokyo
La truita d’angules de Fran López. La Gran Angulada
La truita de tòfona a Els Casals. Sagàs
Els pèsols
La Tasquita de Enfrente. Madrid
Shanghai. Barcelona
Disfrutar. Barcelona
Estimar. Barcelona
Pakta. Barcelona
El Celler de Can Roca. Girona
Els Tinars. Llagostera
Massana. Girona
Tres Macarrons. El Masnou
Merendero Tradició. Barcelona
Alameda. Fuenmayor
La Tòfona
Le Pré Catelan. Paris
L’Assiette Champenoise. Tinqueux
Alkimia. Barcelona
El Celler de Can Roca. Girona
Els Casals. Sagàs.
Pur. Barcelona
La tòfona blanca de Mirazur. Menton
De la terra
O’Pazo. Padrón
ABaC. Barcelona
El Qüenco de Pepa. Madrid
Ricard Camarena. Valencia
Mirazur. Menton
Pur. Barcelona
Quique Dacosta. Dènia
Xavier Pellicer. Barcelona
Gaig. Barcelona
Saison. San Francisco
Restaurante Bonanova. Barcelona
Aürt. Barcelona
Remolatxa Crapaudine amb salsa de caviar Osetra. Mirazur. Menton
I també ens han encantat…
El gran arròs del Restaurante Elías. El Xinorlet, Alacant.
El foie de l’Asador Etxebarri. Atxondo
La mantega de La Grande Maison de Pierre Gagnaire. Bordeaux.
El pa d’Angler. San Francisco
El gran plat de pernil en textures de Jaylu. Sevilla
Globus de patata amb de patata amb filet i bearnesa. Tickets. Barcelona
El Jambon persillé de La Dilettante. Beaune
El pâté en croûte de Le Bénaton. Beaune
Cinc Sentits. Barcelona
Les patates fregides
La Venta. Barcelona
Chez L’Ami Louis. Paris
El Passadís del Pep. Barcelona
Alkimia. Barcelona
Informal. Barcelona
Les postres
El Chucho de Marea Alta. Barcelona
La coca del furni Vilamala. Barcelona
Els flams
Estimar. Madrid
Via Veneto. Barcelona
Els Casals. Sagàs
Bodega 1900. Barcelona
Els temples de la creativitat
El Celler de Can Roca. Girona
Diverxo. Madrid
Disfrutar. Barcelona
Hits: 163