El millor del 2019. Grans moments a restaurants i cases de menjar (V)

Durant el 2019 hem gaudit de grans plats en nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada vegada més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.

Les aus

La Tour d’Argent. Paris

 

Diverxo. Madrid

 

Yank Sing. San Francisco

 

Tickets. Barcelona

 

Caelis i Ambassade de Llívia. Barcelona

 

Substance. Paris

 

Chez L’Ami Louis. Paris

 

Gresca. Barcelona

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Els Casals. Sagàs

 

Angler. San Francisco

 

Alkimia. Barcelona

 

Xavier Pellicer. Barcelona

 

Nairod. Barcelona

 

Paul Bocuse. Collonges-au-Mont-d’Or – Lyon

 

R&G Lounge. San Francisco

 

Nerua Guggenheim. Bilbao

 

Mirazur. Menton

 

Le Louis XV-Alain Ducasse. Montecarlo

 

Le Pré aux Clercs Georges Blanc. Dijon

 

Christian Etienne. Avignon

Les carns

Le Pré Catelan. Paris

 

Les Cols. Olot

 

Asador Etxebarri. Atxondo

 

Tickets. Barcelona

 

Sagardi. Barcelona

Les truites

Truita francesa taronja-rogenca feta amb ous de granja Nakamura a Yamanashi. Tokyo

 

La truita d’angules de Fran López. La Gran Angulada

 

La truita de tòfona a Els Casals. Sagàs

Els pèsols

La Tasquita de Enfrente. Madrid

 

Shanghai. Barcelona

 

Disfrutar. Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Estimar. Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pakta. Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


El Celler de Can Roca. Girona

 

Els Tinars. Llagostera

 

Massana. Girona

 

Tres Macarrons. El Masnou

 

Merendero Tradició. Barcelona

 

Alameda. Fuenmayor

La Tòfona

Le Pré Catelan. Paris

 

L’Assiette Champenoise. Tinqueux

 

Alkimia. Barcelona

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Els Casals. Sagàs.

 

Pur. Barcelona

 

La tòfona blanca de Mirazur. Menton

De la terra

O’Pazo. Padrón

 

ABaC. Barcelona

 

El Qüenco de Pepa. Madrid

 

Ricard Camarena. Valencia

 

Mirazur. Menton

 

Pur. Barcelona

 

Quique Dacosta. Dènia

 

Xavier Pellicer. Barcelona

 

Gaig. Barcelona

 

Saison. San Francisco

 

Restaurante Bonanova. Barcelona

 

Aürt. Barcelona

 

Remolatxa Crapaudine amb salsa de caviar Osetra. Mirazur. Menton

I també ens han encantat…

El gran arròs del Restaurante Elías. El Xinorlet, Alacant.

 

El foie de l’Asador Etxebarri. Atxondo

 

La mantega de La Grande Maison de Pierre Gagnaire. Bordeaux.

 

El pa d’Angler. San Francisco

 

El gran plat de pernil en textures de Jaylu. Sevilla

 

Globus de patata amb  de patata amb filet i bearnesa. Tickets. Barcelona

 

El Jambon persillé de La Dilettante. Beaune

 

El pâté en croûte de Le Bénaton. Beaune

 

Cinc Sentits. Barcelona

Les patates fregides 

La Venta. Barcelona

 

Chez L’Ami Louis. Paris

 

El Passadís del Pep. Barcelona

 

Alkimia. Barcelona

 

Informal. Barcelona 

Les postres

El Chucho de Marea Alta. Barcelona

 

La coca del furni Vilamala. Barcelona

Els flams

Estimar. Madrid

 

Via Veneto. Barcelona

 

Els Casals. Sagàs

 

Bodega 1900. Barcelona

Els temples de la creativitat

El Celler de Can Roca. Girona

 

 

Diverxo. Madrid

 

Disfrutar. Barcelona

 

 

 

Hits: 148

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *