El millor del 2020. El mar. Grans moments a restaurants i cases de menjar (I)

Al llarg del 2020 hem gaudit en nombrosos restaurants.

Aquest any, la pandèmia mundial que encara estem patint ens ha impedit viatjar a moltes destinacions que ens agraden i on sempre gaudim.

Un record d’alguns dels plats més memorables en un any en el qual hem d’agrair als restaurants —igual que a altres sectors— el gran esforç que han hagut de realitzar.

 

Angules que treuen la son

Estimar. Madrid

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Chez Beltran. Bolvir

 

Xerta. Barcelona

 

Restaurant Bonanova. Barcelona

 

L’eriçó de mar

La Barra de Carles Abellan. Barcelona

 

El Racó d’en Binu. Argentona

 

Estimar. Madrid

 

Pur. Barcelona

 

Cocina Hermanos Torres. Barcelona

 

Gresca. Barcelona

 

El calamar, la sípia, el calamarsó i altres cefalòpodes

Asador Etxebarri. Axpe

 

Koy Shunka. Barcelona

 

Sato i Tanaka. Barcelona

 

Zuberoa. Iturriotz

 

Los Marinos José. Fuengirola

 

Villa Mas. S’Agaró

 

Ganbara. San Sebastián

 

Cal Campaner. Roses 

 

Passadís del Pep. Barcelona

 

DiverXO. Madrid

 

Bodega 1900. Barcelona

 

Mariscs

Estimar. Barcelona

 

El Racó d’en Binu. Argentona

 

Alkimia. Barcelona

 

Restaurant Osmosis. Barcelona

 

Asador Etxebarri. Axpe

 

Soluna. Barcelona

 

Nandu Jubany. Calldetenes

 

Tram-Tram. Barcelona 

 

Disfrutar. Barcelona

 

Es Còdol Foradat. Formentera

 

Los Marinos José. Fuengirola

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Passadís del Pep. Barcelona

 

La Xicra. Palafrugell

 

Villa Mas. S’Agaró

 

Lakasa. Madrid

 

Forum. Hong Kong 

 

Lung King Heen. Hong Kong 

 

Els peixos

Pakta. Barcelona

 

Es Caló. Formentera 

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Alkimia. Barcelona

 

Hisop. Barcelona

 

Sala de Despiece. Madrid

 

Rekondo. San Sebastián

 

99 Sushi Bar. Barcelona

 

Casa Jondal. Ibiza

 

Asador Etxebarri. Axpe

 

7 Portes. Barcelona

 

Ganbara. San Sebastián

 

Cal Campaner. Roses 

 

Sacha. Madrid

 

Zuberoa. Iturriotz

 

Els Pescadors. Barcelona

 

Terraza Martínez. Barcelona

 

Sato i Tanaka. Barcelona

 

Xin Rong Ji . Shanghai 

 

Koy Shunka. Barcelona

 

 

Hits: 122

Aquest article té 1 comentaris

  1. Elena Yepes Reply

    Al 2021 es podria fer un monogràfic d’anguila, en les diferents preparacions que ofereixen la cuina tradicional marinera i la nipona, ambdues molt ben representades a tot el territori espanyol

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *