El millor del 2020. Grans moments a restaurants i cases de menjar (II)

Al llarg del 2020 hem gaudit en nombrosos restaurants.

Aquest any, la pandèmia mundial que encara estem patint ens ha impedit viatjar a moltes destinacions que ens agraden i on sempre gaudim.

Un record d’alguns dels plats més memorables en un any en el qual hem d’agrair als restaurants —igual que a altres sectors— el gran esforç que han hagut de realitzar.

 

Les aus

Els Casals. Sagàs

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Imperial Treasure. Shanghai

 

Shanghai. Barcelona

 

Via Veneto. Barcelona

 

Alkimia. Barcelona

 

Caelis. Barcelona

 

Ruihua Villa. Shanghai

 

Da Dong. Shanghai

 

Mott32. Hong Kong

 

El Racó d’en Binu. Argentona

 

Nairod. Barcelona

 

Les carns

Pur. Barcelona

 

Pakta. Barcelona

 

Sagardi. Barcelona

 

Lung King Heen. Hong Kong

 

El Racó d’en Binu. Argentona

 

Steirereck. Viena

 

Coure. Barcelona

 

La Querencia. Villanueva de Ávila

 

Coque. Madrid

 

El Lagar de la Isilla. Aranda de Duero

 

Restaurant Hispania. Arenys de Mar

 

Restaurante José María. Segovia

 

Taberna Pedraza. Madrid

 

Asador Etxebarri. Axpe

 

Sense Pressa. Barcelona

 

Gaig Torre del Remei. Bolvir

 

Plachuttas Gasthaus zur Oper. Viena

 

Zum Weissen Rauchfangkehrer. Viena 

 

La Table de Catusseau. Pomerol

 

Lasarte. Barcelona

 

Passadís del Pep. Barcelona

 

Las Esparteras. Casarrubios del Monte

 

Saddle. Madrid

 

Gofio. Madrid

 

Mugaritz. Errenteria

 

Dos Palillos. Barcelona

 

La Venta. Barcelona

 

Restaurante Ambivium. Peñafiel

 

Els tomàquets

Angelita. Madrid

 

Villa Mas. Sant Feliu de Guíxols

 

El Qüenco de Pepa. Madrid

 

Ganbara. San Sebastián

 

La Fisna. Madrid

 

Maitea Taberna. Barcelona

 

Granja Elena. Barcelona

 

Taberna Pedraza. Madrid

 

Viavélez. Madrid

 

Els Casals. Sagàs

 

Els pèsols

Pur. Barcelona

 

Pakta. Barcelona

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Xavier Pellicer. Barcelona

 

DiverXO. Madrid

 

Estimar. Barcelona

 

Roig Robí. Barcelona

 

Mantúa. Jerez de la Frontera

 

La trufa

Pur. Barcelona

 

Els Casals. Sagàs

 

TentaziOni. Bordeaux 

 

Pakta. Barcelona

 

Saddle. Madrid

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

Gaig. Barcelona

 

Steirereck. Viena

 

Gresca. Barcelona

 

Xavier Pellicer. Barcelona

 

LÚ Cocina y Alma. Jerez de la Frontera

 

De la terra

Xavier Pellicer. Barcelona

 

Dos Palillos. Barcelona

 

Gresca. Barcelona

 

Mantúa. Jerez de la Frontera

 

Vinoteca García de la Navarra. Madrid

 

Forum. Hong Kong

 

El Celler de Can Roca. Girona

 

DiverXO. Madrid

 

Mugaritz. Errenteria

 

Restaurant Bonanova. Barcelona

 

Merendero Tradició. Barcelona

 

Lăl. Esparreguera

 

La pasta

TentaziOni. Bordeaux 

 

Lasarte. Barcelona

 

ABaC. Barcelona

 

Don Giovanni. Madrid

 

Els xiaolongbao fregits de Ruihua Villa. Shanghai

 

Els dim sum a Lung King Heen. Hong Kong

 

Gyoza d’ostra amb cap i pota a Direkte Boqueria. Barcelona

 

Les patates fregides

La Venta. Barcelona

 

Informal. Barcelona

 

Alkimia. Barcelona

 

Passadís del Pep. Barcelona

 

Els flans i el suflé

Estimar. Madrid

 

Bodega 1900. Barcelona

 

Els Casals. Sagàs

 

Disfrutar. Barcelona

 

Alkimia. Barcelona

 

Gresca. Barcelona

 

Es Còdol Foradat. Formentera

 

El Celler de Matadepera. Matadepera

 

Olivos Comida y Vinos. Barcelona

 

Suflé gelat a El Racó d’en Binu. Argentona

 

I també ens han encantat…

Pa xinès farcit de caviar al Disfrutar. Barcelona

 

Pa xinès a Lung King Heen. Hong Kong

 

Nyoquis melosos de patata, salsa de mantega i caviar a Els Tinars. Llagostera

 

Tarta di rose a Leña. Marbella

 

La truita de Taberna Pedraza. Madrid

 

Tres experiències únques

Els Casals. Sagàs
Le Match du Siècle III. Rioja vs. Vallée du Rhône septentrional.
Una simfonia exclusiva al voltant de la cuina de la tòfona, amb un menú excepcional, pensat i elaborat expressament per Oriol Rovira, i una selecció de grans ampolles de dues zones vinícoles de referència mundial.
Una reedició de Le Match du Siècle II de l’any passat, canviant les zones vitivinícoles convidades i amb nous amics participant en aquest pantagruèlic menú.

 

Marinos Jose. Fuengirola
Le Match du Siècle IV: Grands Crus de Chassagne vs. Puligny. Montrachet et sa famille.

L’acord perfecte amb el marisc de la Costa del Sol, o com acompanyar l’excels producte del mar del restaurant de la família Sánchez amb la chardonnay dels Grand Cru de Montrachet i els seus cosins-germans. Un dinar i un sopar fora de normes.

 

Ultraviolet del chef Paul Pairet. Shanghai
Alta cuina i espectacle. Un restaurant amb una cuina molt sofisticada amb un ambient modern i sorprenent. Una única taula on sopen 10 persones. El primer en la seva classe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hits: 197

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *