Grans moments a cellers, restaurants i cases de menjar. Recordant el 2015

A Bordeaux:
La inauguració de la nova sala de vinificació a Château Margaux. Un banquet amb tot el who is who del món del vi. Una mise-en-scène digna de la pel·lícula Vattel.

ChateauxMargaux_VilaViniteca

i l’endemà a Château Latour, la vertical de l’any o potser de la dècada.

A Londres:
La celebració del “Decanter Man of the year award 2015” d’un amic.

Decanter man year 2

A Girona:
El “15è Sopar Petrus” a El Celler de Can Roca. Des de fa 15 anys, a finals de novembre, una reunió d’amics i el carinyo i la generositat de la família Roca.

sopar petrus

A Barcelona:
El Bulli & Dom Pérignon
Per primera vegada des de l’any 2011 –quan va tancar El Bulli a Cala Montjoi– es retrobaren de nou els cuiners i l’equip de sala per oficiar a una nau de Palo Alto tres sopars irrepetibles: El Bulli & Dom Pérignon Vintage 2005.
Amb Ferran Adrià & Richard Geoffroy.

Una experiència irrepetible.

dompe ok quimIMG_3400IMG_3420IMG_3433

D’Berto, segurament la millor marisqueria del món, a Vila Viniteca.
Un sopar amb monstres marins –que sobrepassen tots els paràmetres– arribats de llotges gallegues i algunes de les millors ampolles de Galícia.

DBerto_VilaViniteca

Champagne Krug al Restaurant Àbac
Maggie Henríquez i la cuina de Jordi Cruz
krug

Un sopar amb Francis Ford Coppola al Passadís del Pep
Coppola-300x300

Monvínic Experience amb Gonzalo Rubalcaba & Carlos Latre
Monvinic Experience_VilaViniteca32

Algunes golomines del 2015

becada rrr
Becada a El Celler de Can Roca Girona

#ostra #escabeche #Sacha #restaurante #Madrid
Ostra en escabetx a Sacha. Madrid

Cansalada-espardenya.-La-cocina-brillante-y-sabrosa-jubany-300x300
Cansalada amb espardenyes d’en Nandu Jubany. Calldetenes

restaurantDisfrutar #caballa #barat #meuniere #nouplat #novedad
Barat a la meunière al Disfrutar. Barcelona

NYC2
El tàrtar de Toro i Caviar del Bar Masa. New York

bodega 1900 rubia gallega
Rubia gallega a la Bodega 1900. Barcelona

verdulaga
Les hortalisses de l’Etna. Sicília

2015-12-16-00-09-09_12298864_910965882313491_1742439807_n-300x300
La ventresca de tonyina a l’Espai Kru. Barcelona

IMG_3949
Un dels últims menjars al Privanda, restaurant secret d’en Jordi Vilà abans d’inaugurar Louis 1856 a la fàbrica Moritz.

Cloïsses:

cloisses dardo 2830
Dardo 28/30 Reserva 2013 de les Rías Gallegas

Patates fregides:

La tupina
La Tupina. Bordeaux

Rei dos Leitoes
Rei dos Leitoes. Mealhada, Portugal

Els pèsols:

Hemanos Torres
Dos Cielos. Barcelona

els Casals. Mandonguilla tofonada
Els Casals. Sagàs

KoyShunka
Koy Shunka. Barcelona

pesols bodega 1900
Bodega 1900. Barcelona

pesols gambara
Ganbara. San Sebastián

Pesols i botifarra negra LA Venta
La Venta. Barcelona

Celeri
Céleri de Xavier Pellicer. Barcelona

petit comite
Petit Comitè. Barcelona

Els tomàquets:

Tomaquet-Quenco-de-Pepa-300x300
El Qüenco de Pepa. Madrid

menjar2
Quique Dacosta. Dènia

Les truites:

Casilla de Betanzos
Casilla de Betanzos. A Coruña

sacha
Sacha. Madrid

2015-03-21-22-25-06_11008314_995479013809231_1919800031_n
De mini espàrrecs de marge a Els Casals. Sagàs

I les postres…

IMG_0931
L’excepcional Torta di Nocciole di Alba del xef Enrico Crippa del Restaurant Piazza Duomo d’Alba

Quim Vila

Hits: 26

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *