Grans moments a restaurants i cases de menjar. Recordant el 2016. DE LA TERRA (II)

Durant aquest 2016 que s’acaba hem gaudit de grans plats en nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada cop més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions, sense posar límits a la creativitat.
En aquesta segona entrega La Terra és la protagonista.

LA TERRA

Pèsols

img_2917_si
Moments. Barcelona.

 

celeri_pesols
Céleri. Barcelona.

 

foto-25-2-16-15-40-22
Disfrutar. Barcelona.

 

gaig
Restaurant Gaig. Barcelona.

 

img_2936_si
Bravo 24. Barcelona.

 

nandu-pesols-ofegats-amb-butifarra-negra-i-cansalada
Can Jubany. Calldetenes.

 

foto-17-2-16-15-10-26
Blau BCN. Barcelona.

I també els pèsols…
Restaurant Bonanova. Barcelona.
Bodega 1900. Barcelona.

 

Altres verdures

foto-18-2-16-13-06-03
Cardons épineux argentés de Crissier spiralés aux truffes noires de Provence. Restaurant de L’Hotel de Ville. Crissier. Suïssa.

 

img_1779_si
Céleri. Barcelona.

 

img_3844_si
Els Casals. Sagàs.

 

sagardi_piparres
Piparres. Sagardi. Barcelona.

disfritar-blat-de-moro
Tatin de blat de moro i foie gras. Disfrutar. Barcelona.

 

disfrutar-nous-mimetiques
Nous mimètiques. Disfrutar. Barcelona.

 

foto-20-2-16-14-35-35
Remolatxa. Céleri. Barcelona.

 

La patata

ami-louis_patates
Chez L’Ami Louis. París.

foto-20-2-16-15-24-54
Céleri. Barcelona.

img_2971_si
Can Jubany. Calldetenes.

jubany
Puré de patates amb tòfona. Can Jubany. Calldetenes.

img_3307_si
Freixa Tradició. Barcelona.

 

img_5788_si

tortilla-abierta
Taberna Pedraza. Madrid.

 

patates_alkimia
Alkimia. Barcelona.

 

patates_via-veneto
Restaurant Via Veneto. Barcelona.

 

I també les patates…
Del Passadís del Pep. Barcelona.
Estimar. Barcelona.

 

Tomàquets

estimar-tomaquets
Estimar. Barcelona.

 

la-dolceta-tomaquet
La Dolceta. Lleida.

 

tomaquet
La Lobera de Martín. Saragossa.

I també els de…
Els Casals. Sagàs.
El Qüenco de Pepa. Madrid.
La Venta. Barcelona.

 

Aus/ Les grans peces de carn / Porc

lami-louis
amie-louis
Chez L’Ami Louis. París.

 

beaune
Pâte en Croute. Restaurant Le Bénaton. Beaune.

 

paris
Pâte en Croute. Drouant par Antoine Westermann. París.

 

img_1641
Foie gras de canard cuit au naturel, laqué au colombard. Restaurant de L’Hotel de Ville. Crissier. Suïssa.

 

img_1697_si
Selle d’Agneau de lait du massif du Parpaillon. Restaurant de L’Hotel de Ville. Crissier. Suïssa.

 

img_8097
img_8110
A Wong. London.

 

casals
morro-porc
Els Casals. Sagàs.

img_8423
El Celler de Can Roca. Girona.

 

21012016_coppa_vilaviniteca
Coppa Joselito

 

jamondulceiberico
Don Serapio Pernil Dolç Ibèric

 

lacon-la-venta
Lacón. La Venta. Barcelona.

 

la-dolceta-botifarra
Botifarres. La Dolceta. Lleida.

 

img_7324_si
Mugrons de truja. Dos Pebrots. Barcelona.

 

au-bonheur
Ànec desossat farcit de tres animals. Au Bonheur du Palais. Bordeaux.

 

via-veneto_1
Ànec a la presse. Restaurant Via Veneto. Barcelona.

 

lomo500
Centre de llom de bou Premiu +500 dies de maduració. Lomo Alto. Barcelona.

 

lomo-ok150
Lomo alto de vaca larga.  150 días de maduración. Lomo Alto. Barcelona

 

sagardi
Txuleton de lomo alto de vaca rubia gallega madurada 4-5 setmanes. Sagardi. Barcelona.

 

sant-pere-del-bosc_1

sant-pere-del-bosc_2
Sant Pere del Bosc. Lloret de Mar.

 

Pizza i pasta

pizza-fabian
Pizza “Mi preferida”. Pizzeria Fabián. Puigcerdà.

 

almadrabapark_1
Rigatoni flambé. Restaurant Almadraba. Roses.

 

atelier_1
“Le Gyosa”. L’Atelier Joël Robuchon. París.

atelier_2
El primer tartufo bianco d’Alba a L’Atelier Joël Robuchon. París.

foto-16-1-16-23-35-35
Tortellini. Il luogo di Aimo e Nadia. Milà.

 

Arròs

img_5040_si
Paco Gandía. Pinoso. Alicante.

I també els arrossos…
Del Xiringuito Escribà. Barcelona.
Restaurant 2 Cielos. Barcelona.

Formatge

comte-alpage-ete-2013-aoc_2
Comté Résérve d’Été Alpage 2013

 

Fruita i dolços

 

celler-de-can-roca
Cromatisme taronja. El Celler de Can Roca. Girona.

 

alkimia
Prunes confitades. Alkimia. Barcelona.

img_3779
Els Casals. Barcelona.

 

img_6620
Maduixes i maduixetes. Céleri. Barcelona.

 

taronja
Taronja. Via Vento. Barcelona.

 

soufle-taronja-la-venta
Soufflé de taronja. La Venta. Barcelona.
coca2
Coca del Furni Vilamala

 

Enigma d’Albert Adrià

enigma
La darrera preestrena de l’any. Una experiència única.
Obert a partir del 3 de gener del 2017.

 

 

Hits: 130

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *