
Grans moments a restaurants i cases de menjar. Recordant el 2016. DE LA TERRA (II)
Durant aquest 2016 que s’acaba hem gaudit de grans plats en nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada cop més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions, sense posar límits a la creativitat.
En aquesta segona entrega La Terra és la protagonista.
LA TERRA
Pèsols
Moments. Barcelona.
Céleri. Barcelona.
Disfrutar. Barcelona.
Restaurant Gaig. Barcelona.
Bravo 24. Barcelona.
Can Jubany. Calldetenes.
Blau BCN. Barcelona.
I també els pèsols…
Restaurant Bonanova. Barcelona.
Bodega 1900. Barcelona.
Altres verdures
Cardons épineux argentés de Crissier spiralés aux truffes noires de Provence. Restaurant de L’Hotel de Ville. Crissier. Suïssa.
Céleri. Barcelona.
Els Casals. Sagàs.
Piparres. Sagardi. Barcelona.
Tatin de blat de moro i foie gras. Disfrutar. Barcelona.
Nous mimètiques. Disfrutar. Barcelona.
Remolatxa. Céleri. Barcelona.
La patata
Chez L’Ami Louis. París.
Céleri. Barcelona.
Can Jubany. Calldetenes.
Puré de patates amb tòfona. Can Jubany. Calldetenes.
Freixa Tradició. Barcelona.
Taberna Pedraza. Madrid.
Alkimia. Barcelona.
Restaurant Via Veneto. Barcelona.
I també les patates…
Del Passadís del Pep. Barcelona.
Estimar. Barcelona.
Tomàquets
Estimar. Barcelona.
La Dolceta. Lleida.
La Lobera de Martín. Saragossa.
I també els de…
Els Casals. Sagàs.
El Qüenco de Pepa. Madrid.
La Venta. Barcelona.
Aus/ Les grans peces de carn / Porc
Chez L’Ami Louis. París.
Pâte en Croute. Restaurant Le Bénaton. Beaune.
Pâte en Croute. Drouant par Antoine Westermann. París.
Foie gras de canard cuit au naturel, laqué au colombard. Restaurant de L’Hotel de Ville. Crissier. Suïssa.
Selle d’Agneau de lait du massif du Parpaillon. Restaurant de L’Hotel de Ville. Crissier. Suïssa.
A Wong. London.
Els Casals. Sagàs.
El Celler de Can Roca. Girona.
Coppa Joselito
Don Serapio Pernil Dolç Ibèric
Lacón. La Venta. Barcelona.
Botifarres. La Dolceta. Lleida.
Mugrons de truja. Dos Pebrots. Barcelona.
Ànec desossat farcit de tres animals. Au Bonheur du Palais. Bordeaux.
Ànec a la presse. Restaurant Via Veneto. Barcelona.
Centre de llom de bou Premiu +500 dies de maduració. Lomo Alto. Barcelona.
Lomo alto de vaca larga. 150 días de maduración. Lomo Alto. Barcelona
Txuleton de lomo alto de vaca rubia gallega madurada 4-5 setmanes. Sagardi. Barcelona.
Sant Pere del Bosc. Lloret de Mar.
Pizza i pasta
Pizza “Mi preferida”. Pizzeria Fabián. Puigcerdà.
Rigatoni flambé. Restaurant Almadraba. Roses.
“Le Gyosa”. L’Atelier Joël Robuchon. París.
El primer tartufo bianco d’Alba a L’Atelier Joël Robuchon. París.
Tortellini. Il luogo di Aimo e Nadia. Milà.
Arròs
Paco Gandía. Pinoso. Alicante.
I també els arrossos…
Del Xiringuito Escribà. Barcelona.
Restaurant 2 Cielos. Barcelona.
Formatge
Comté Résérve d’Été Alpage 2013
Fruita i dolços
Cromatisme taronja. El Celler de Can Roca. Girona.
Prunes confitades. Alkimia. Barcelona.
Els Casals. Barcelona.
Maduixes i maduixetes. Céleri. Barcelona.
Taronja. Via Vento. Barcelona.
Soufflé de taronja. La Venta. Barcelona.
Coca del Furni Vilamala
Enigma d’Albert Adrià
La darrera preestrena de l’any. Una experiència única.
Obert a partir del 3 de gener del 2017.
Hits: 130