Grans moments a restaurants i cases de menjar. Recordant el 2017.

Durant el 2017 hem gaudit de grans plats en nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada cop més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.

Angules que treuen el son








9 kg d’angules a Villa Retiro (Xerta).
A la vinagreta, amb ou, al pil pil, amb espardenyes, en truita o a la bilbaína.


Enigma. Barcelona.


Via Veneto. Barcelona.


Víctor Arguinzoniz al Restaurante Zaldiaran. Álava.



A la bilbaína i amb Xerès a Estimar. Barcelona.

I també, les angules del…
Restaurant Bonanova. Barcelona.
Restaurant Gaig. Barcelona.

Gambes


Estimar. Barcelona.


El Celler de Can Roca. Girona.


El Rincón de Diego. Cambrils.


Restaurante La Masía de Chencho. Elx.


Passadís del Pep. Barcelona



Koy Shunka. Barcelona.


Tickets. Barcelona.


Alkimia. Barcelona.

 

Tonyina


El Campero. Barbate.


Tunateca Balfegó. Barcelona.


Àbac. Barcelona.


Koy Shunka. Barcelona.



Tickets. Barcelona.


Ken. Barcelona.


Sushi 99. Barcelona.

I també…
El T-Bone de tonyina de Bibo. Madrid.
Els nigiris de Kabuki. Madrid.
El sashimi de ventresca d’Espai Kru. Barcelona.

 

La Mar


D’Berto. O Grove. Pontevedra.


Disfrutar. Barcelona


Estimar. Barcelona.



Kabuki. Madrid.


Marea Alta. Barcelona.



Aponiente. Puerto de Santa Maria.


Villa Retiro. Xerta.


Alkimia. Barcelona.


Estimar. Barcelona.


Kentaro Nakahara, Takaaki Sugita i Yoshiteru Ikegawa a l’Hotel Mandarin Oriental. Barcelona.


Tickets. Barcelona.


El Celler de Can Roca. Girona.


La Barra de Carles Abellán. Barcelona.



Enigma. Barcelona.



Estimar. Barcelona.


S’Espartar. Sant Josep. Ibiza.


Ken. Barcelona.


Koy Shunka. Barcelona.


Rías de Galicia. Barcelona.


Passadís del Pep. Barcelona.


Els rogers del Restaurant Hisop. Barcelona.


Vivanda. Barcelona.


Sushi 99. Barcelona.


El Fish & Chips de Marc Gascons del Restaurant Informal a l’Hotel The Serras. Barcelona.



Tickets. Barcelona.


Yamadori. Barcelona.


Aus


Le Coq Rico. París


Chez l’Ami Louis. París.


Caelis. Barcelona.



El Celler de Can Roca. Girona.


Alkimia. Barcelona.


BiBo. Madrid.


Disfrutar. Barcelona.


Grans Carns i menuts


Àbac. Barcelona.


Els callos del Restaurante Zalacaín. Madrid.


Coque. Madrid.


El garrí del Restaurante José Maria. Segovia.




Lomo Alto. Barcelona.


Wagyu elaborada per Kentaro Nakahara, Takaaki Sugita i Yoshiteru Ikegawa a lHotel Mandarin Oriental. Barcelona


Pakta. Barcelona.


Espai Kru. Barcelona.


Passadís del Pep. Barcelona.


Les cotnes de Doña Filo. Colmenar del Arroyo.

I també…
El txuletón del Sagardi. Barcelona.


Pernil


El millor plat de pernil a Jaylu. Sevilla.


L’entrepà de pernil “més fi” del món. Tickets. Barcelona.


Arrossos


Miramar. Llançà.


Alkimia. Barcelona.


El risotto de Piazza Duomo. Alba.


Xerta. Barcelona.

 

Tomàquets, espàrrecs i fesols


La Lobera de Martín. Zaragoza.


Enigma. Barcelona.

I també… els tomàquets de
El Qüenco de Pepa. Madrid.
Els Casals. Sagàs.
La Venta. Barcelona.


Gresca. Barcelona.


Les Cols. Olot.


Pèsols


Can Jubany. Calldetenes.


Gaytán. Madrid.


Enigma. Barcelona.


Estimar. Barcelona.


Pakta. Barcelona.


Via Veneto. Barcelona.


Céleri. Barcelona.


Gresca. Barcelona.


3 patates fregides genials


La Venta. Barcelona.


Chez l’Ami Louis. París.


Alkimia. Barcelona.


Una excepcional tòfona d’Alba



Amb el puré de patates de Fermí Puig. Barcelona.


Llaunes de luxe



La Brújula Almejas al natural 35/37 peces.



Paco Lafuente Almejas al natural 10/12 peces.


El darrer de La Cala. Edició limitada.

Les excepcionals llaunes de Joan Carles a La Puntual:




Almeja Blanca Paco Lafuente i Dardo.


Paco Lafuente Almeja Gigante 6/8 peces.



Cóndor Ventresca fora de normes.


El pa


El pa reposat d’Àngel Puigsesolles. Folgueroles.


Restaurant Steirereck. Viena.


Forn de pa Vilamala. Barcelona.

 

I també ens han encantat…

Les ostres en escabetx de Sacha. Madrid.
Els callos d’El Fogón de Trifón. Madrid.
La truita de Taberna Pedraza. Madrid.
El soufflé de taronja de La Venta. Barcelona.


Hong Kong


Lung King Heen al Four Seasons.


T’Ang Court al Langham.

T’Ang Court.

T’Ang Court.

T’Ang Court.

T’Ang Court.


The China Club.

The China Club.

The China Club.

The China Club.

The China Club.

The China Club.


Kashiwaya. Cuina kaiseki.


Els temples de la creativitat


El Celler de Can Roca. Girona.


Diverxo. Madrid.


Enigma. Barcelona.


Sant Pau. Sant Pol de Mar.


Disfrutar. Barcelona.

Hits: 56

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *