On Barcelona 02/06/2017 – Lafou Els Amelers Blanc 2016

LAFOU ELS AMELERS BLANC 2016

La família Roqueta a la Terra Alta

Després d’estudiar enologia a Montpellier i de quedar encisat per les garnatxes blanques i negres de Châteauneuf-du-Pape, el jove Ramon Roqueta tornà al Pla de Bages familiar amb la idea d’iniciar un nou projecte amb aquestes varietats com a protagonistes. El 2006 escollí unes vinyes lluny de Manresa –a Batea– i en un celler prestat elaborà el primer Lafou negre. Collita rere collita anà demostrant el potencial de la Terra Alta i convencent a la crítica i a la família, i el 2011 construïren celler. Lafou Els Amelers 2016 és una selecció de garnatxes blanques de 45 anys –vinificades en bótes i ous de formigó– i d’altres més joves –vinificades en inoxidable– que al conjunt li aporten frescor. El perfum és de flors blanques, mel, romaní i fonoll. A la boca, l’aroma de fruites blanques madures i una bona untuositat venen acaronades per una sensació refrescant i un final que s’allarga i promet una magnífica evolució en ampolla. Perfecte amb suquets de peix.

PVP: 14,20€

Hits: 47

Aquest article té 1 comentaris

  1. María Mercedes Segales Durán Reply

    Muchas felicidades y éxitos Ramón Roqueta !!! He visitado La Fou en Batea y una maravilla !! Muy bueno el artículo …corto y conciso! !
    Enhorabuena hoy y siempre! !!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *