On Barcelona 08/09/2017 – Pencopolitano 2015


DESGRANANT SÒLS

Pencopolitano 2015

Pedro Parra és un dels millors especialistes mundials en el coneixement i anàlisis de sòls vitivinícoles. La seva experiència com a consultor de vinyes i cellers, viatjant, bevent i treballant per les millors zones del món li han donat un bagatge impressionant. El 2003 es va estrenar com elaborador –juntament amb Liger-Belair i Massoc– a Cachapoal amb un Aristos. El 2008 fundà Clos des Fous i el 2010 es feu soci a Altos de las Hormigas a Mendoza. Pedro Parra y Familia és el seu projecte personal al sud de Xile a Itata. Pencopolitano 2015 és un assemblatge de cinsault, carinyena, malbec, carmenere i syrah. Té un preciós color granat. Al nas és molt expressiu, amb un deliciós perfum de fruites negres i vermelles madures i dolces amb un toc de pebre i flors. A la boca és voluminós, amb un taní rodó i profundes aromes de groselles negres, figues, xocolata i vainilla. Un estupend negre per a obrir-nos a un enfoc diferent de Xile. Serviu-lo lleugerament fresc acompanyant tot tipus de carns vermelles.

PVP: 26,90€

Hits: 7

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *