On Barcelona 13/09/2019 – Sandhi Santa Barbara County Chardonnay 2016

Blanc de Califòrnia

Rajat Parr és un dels sommeliers més prestigiosos dels EUA. Director de sumilleria dels restaurants de Michael Mina, el 2011 va començar elaborar els seus propis vins a Califòrnia amb el celler Sandhi, el 2013 amb Domaine de la Côte i el 2014 amb Seven Springs Vineyards a Oregon. Igual que amb els seus subtils pinot noir, els seus chardonnay estan més influenciats per la delicadesa dels vins de Bourgogne que per la puixança i intensitat dels vins americans. Sandhi Santa Barbara County Chardonnay 2016 és el seu vi inicial. Al nas és una infusió de fruites blanques madures, amb prunes grogues, préssec, cítrics, pedra foguera i un deliciós fons especiat. A la boca és seductor i amb una sedosa textura acompanyada d’una delicada frescor cítrica de final floral. Voluminós i corpulent, té un llarg i profund final incisiu, company ideal d’aus i peixos de tardor. Un fantàstic blanc de bona guarda que a cegues bé podria confondre’s amb un 1er Cru de la Côte de Beaune.

PVP: 30,90€

Hits: 14

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *