On Barcelona 14/02/2020 – Finques de Cims

ELS PRIORAT MÉS CONFIDENCIALS

Per fi, després de 15 anys, el celler Cims de Porrera presenta cinc vins elaborats a partir de finques singulars que van començar a elaborar i embotellar per separat la Sara i el Josep Lluís Pérez el 1997 i que han seguit elaborant els cosins Marc i Adrià Pérez. Cinc vins de cinc finques de carinyena vella plantada entre el 1905 i el 1950 al terme municipal de Porrera. Un petit projecte de poques ampolles que volia posar en valor als viticultors que van seguir treballant per evitar l’arrencament d’aquestes petites parcel·les. Els vins són Masos d’en Ferran del Tros de Cal Pigat, Pastelero de la Maria i en Valentín, La Coma de Ca l’Anton Grau, Trosset de l’Adolf i Les Sentius de Joan Bta. Domènech. Cinc joies que encapsulen la història recent del Priorat i de les que amb prou feines es varen elaborar 280 ampolles. Vins fragants, amb notes de fruites negres madures, balsàmics, herbes mediterrànies i espècies. A la boca destaquen per la seva frescor, intensitat i longitud. Peces úniques i irrepetibles que recomanem decantar.

Hits: 8

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *