On Barcelona 20/07/2018 – Enric Soler Istiu 2016

EL NOU VI D’ENRIC SOLER

Enric Soler és propietari d’un dels microcellers imprescindibles del Penedès. Si fins ara s’ha concentrat en la varietat xarel·lo per elaborar els seus blancs Nun Vinya dels Taus, Improvisació i Espenyalluchs, la seva darrera novetat té la malvasia com a protagonista. Istiu 2016 prové d’una petita vinya darrera casa seva a Font-Rubí. Fermenta amb llevat indígena, i té una criança amb les seves mares durant 8 mesos en bótes de roure francès de 300 litres usades. Té un color lleugerament daurat i molt brillant. Al nas és exquisit sense evidències ni venalitats i hi ha un equilibri perfecte entre fruites i flors, i un lleu perfum de la bóta molt ben posada. A la boca té una textura màgica, té pes però no pesa, flueix i llisca pel paladar i alhora persisteix amb un deliciós i elegant final. Tan sols 740 ampolles.

PVP: 28,50 €

Hits: 12

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *