On Barcelona 28/04/2017 – Pardas Sus Scrofa 2016

PARDAS

Sumoll

El Celler Pardas s’ha guanyat una bona reputació amb els seus blancs de xarel·lo. En els darrers anys, un gran treball de viticultura i nombrosos assaigs han fet que Ramon Parera i Jordi Arnan dediquessin molts esforços a la seva finca de Torrelavit per posar en valor la varietat negra sumoll. Pardas Sus Scrofa 2016 prové d’una anyada marcada per una gran sequera. El vi feu una maceració semi-carbònica amb una maceració amb les pells més curta per preservar la fruita al màxim. Té un delicat i bonic color cirera. Al nas és pura fruita sucosa i vermella, força àcida, com les groselles. A la boca té una percepció inicial molt fresca i vibrant i un taní important que es marca de principi a fi. Un negre fresc i saborós, que si no fos pel taní quasi podríem dir que és un rosat. Per gaudir-ne una mica fred acompanyant la gastronomia d’estiu.

PVP: 9,95€

Hits: 11

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *