Pomerol 2018 per Château Lafleur

“Un hivern clement, una primavera humida i un estiu càlid i molt sec”

Després d’un hivern humit i força suau, els sòls es van escalfar ràpidament, que va donar com a resultat una brostada precoç i un ràpid desenvolupament de les vinyes.

La primavera va ser considerablement plujosa i es va necessitar una estricta vigilància per tal de mantenir la bona salut de la vinya.

La sequera que va arribar tot seguit, des de mitjans de juliol cap endavant, va resultar avantatjosa. L’aigua del sòl es va evaporar acceleradament, la qual cosa va donar com a fruit unes baies petites i sucoses. Aquestes condicions seques van persistir fins al final de la verema, acompanyades afortunadament per unes temperatures relativament suaus.

De seguida ens vam adonar de la intensitat de la sequera de l’estiu de 2018 i que, per aquesta raó, el nostre paper era acompanyar amb tendresa unes vinyes que es trobaven lleugerament desorientades.

A mitjans d’agost, vam observar un verol molt homogeni. Tot es trobava al lloc idoni per acabar donant lloc a una gran anyada. Un setembre temperat va permetre que tant les pells com els tanins maduressin lentament, però amb pas ferm. Des del nostre primer tast de baies, ens vam quedar estupefactes davant l’opulència, la complexitat i la frescor dels raïms, una síntesi única. L’anyada del 2018 és sens dubte una nova baula en aquesta increïble concatenació de grans anyades…

DESCOBREIX TOTS ELS VINS A L’AVANÇADA 2018 DE CHÂTEAU LAFLEUR AQUÍ

Hits: 92

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *