Prevenda Bourgogne 2017

Què és i per què comprar vins de Bourgogne en Prevenda?

A Vila Viniteca importem vins de Bourgogne des del 1990. Actualment, amb un catàleg de més de 1.200 vins i superant els 80 cellers, oferim una de les millors seleccions de la zona.

L’any passat, amb la collita 2016, vam oferir per segona vegada una prevenda de Bourgogne. Una oportunitat única de reservar i comprar algunes de les cuvées més desitjades a un preu irrepetible. A diferència de la venda a l’avançada –de la qual som pioners a Espanya des de fa 20 anys–, la prevenda ofereix un termini de lliurament molt més curt, ja que molts dels vins que s’ofereixen es lliuren només unes setmanes després que acabi l’oferta, i els més tardans normalment abans de finalitzar l’any en que es realitza la compra.

La Prevenda ofereix també la possibilitat d’adquirir en exclusiva algunes ampolles irrepetibles al millor preu. La majoria s’oferiran més cares a partir de la seva sortida i d’altres, directament deixaran d’estar disponibles i serà molt difícil poder gaudir-les.

Per què comprar Bourgogne a Vila Viniteca?

Experència: Des del 1932. Ens avala una llarga tradició, molts anys d’experiència i un gran equip de professionals que us ajudaran a fer una bona elecció. Importem vins de Bourgogne des de fa gairebé 30 anys.

Acurada selecció: Tastem en bóta per garantir-vos una selecta elecció, acompanyada d’informació detallada de cada celler i algunes de les nostres opinions personals.

Compra per unitats: Us oferim la possibilitat de comprar per ampolles al mateix preu sense necessitat de quedar-se una caixa completa de cada vi. Això us permet seleccionar les vostres ampolles preferides sense obligació de comprar més vi del que us interessi.

Àmplia oferta: Tenim el major volum d’alguns vins. En aquesta collita 2017 podrà escollir entre gairebé 400 vins blancs i negres. A la nostra prevenda ofertem els vins de 27 Domaines de Bourgogne que importem directament. La majoria dels cellers els comercialitzem en exclusiva per a Espanya. Com a novetat, aquest any afegim els vins de Domaine de l’Arlot, Domaine Olivier Leflaive i Domaine J.A. Ferret.

Exclusivitat: Possibilitat de comprar ampolles de diferents mides. Algunes cuvées i formats s’embotellen en exclusiva per a nosaltres.

Sense intermediaris: Rebem els vins directament del celler.

Lliurament gratuït: A qualsevol punt de la Península a partir de 1.000 € de compra.

Hits: 131

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *