Ribera del Duero 2018 per Peter Sisseck

El clima va propiciar un bon estat sanitari de les vinyes, un bon rendiment dels ceps i un bon equilibri dels vins gràcies a un bon funcionament de les plantes”.

Clima

Les reserves d’aigua acumulades a la sortida de l’hivern van ser importants. Les precipitacions durant el cicle vegetatiu van ser superiors a la mitjana, acumulant-se durant tota la primavera. La resta del cicle va ser relativament sec.

Les temperatures van estar al voltant de la mitjana a la Ribera del Duero, amb un final de primavera fresc, un estiu normal i un inici de tardor una mica càlid.

 

Estrès ambiental

No van haver-hi grans cops d’estrès ambiental. Les nits van ser fresques durant tot el cicle vegetatiu, i l’estrès màxim va tenir lloc al mes d’agost, permeten la parada del creixement vegetatiu al temps que s’iniciava el verol del raïm.

El clima va propiciar un bon estat sanitari de les vinyes, un bon rendiment dels ceps i un bon equilibri dels vins gràcies a un bon funcionament de les plantes. És un any on cada celler ha pogut decidir l’estil desitjat al poder elegir la data de verema i la vinificació dels raïms sense pressions climatològiques o sanitàries.

DESCOBREIX TOTS ELS VINS DE VENDA A L’AVANÇADA DE PETER SISSECK A RIBERA DEL DUERO AQUÍ

Hits: 124

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *