Condicions climàtiques

Neu, sequera, onades de calor, calamarsada… les vinyes del Médoc no es van salvar de les inclemències del temps durant el 2011!

Enguany, més que mai, els viticultors es van veure forçats a entendre i a treballar amb el seu entorn i adaptar les seves tècniques a les tan específiques condicions climàtiques que van experimentar.

A la vinya, la feina fou dura i intensa; una atenció incessant i un esforç impecable van ser requerits per assegurar que els raïms arribessin a la plena maduració.

Al celler, la vinificació de cada dipòsit fou acuradament monitoritzada i controlada amb l’objectiu d’extraure uns tanins madurs, precisos i sedosos.

L’equilibri sempre és bo, present al voltant nostre a la natura. A més de l’equilibri, hem procurat expressar a través del vi, la frescor, les fines i precises qualitats aromàtiques, definides perfectament gràcies a uns tanins suaus que revelen el millor del terrer de Château Montrose.

Verema i vinificació

Vam veremar des del 2 al 27 de setembre, observant sempre la maduresa tècnica i fenòlica de cada varietat de raïm i cada parcel·la de vinya.

La mitjana de producció fou de 35 hl/ha.

La maceració va allargar-se entre 20 i 24 dies.

Impactos: 28

Deja un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *