Dominical 18/08/2013 – Mas Estela Quindals 2007
CAP DE CREUS
Núria Dalmau y Diego Soto llegaron en los 80 a La Selva de Mar (Empordà). En 1989 quedaron seducidos por una finca de 50 ha con una vieja masía en ruinas en el Valle de Sant Romà, a 1 km del pueblo y a 2 del mar. Compraron Mas Estela, restauraron la casa y de manera casi autodidacta plantaron 16 ha de viña y empezaron a elaborar. Desde los inicios tuvieron clara la apuesta por una agricultura ecológica y a partir de 1999 se sumergieron en la biodinámica. Quindals 2007 es su tinto donde la garnacha es más protagonista (90%) y viene acompañada por syrah y cariñena. En nariz tiene fruta negra muy madura, chocolate y un recuerdo de flor de lavanda. En la boca tiene volumen y frescor y un tanino casi dulce. Un vino que refleja el magnífico terruño característico de pizarra, y el estilo de la casa, siempre buscando una gran intensidad y madurez.
TEL: 972 126 176
PVP: 9,95 €
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CAP DE CREUS
Núria Dalmau i Diego Soto arribaren als anys 80 a La Selva de Mar (Empordà). El 1989 van quedar seduïts per una finca de 50 ha amb un vell mas en runes a la Vall de Sant Romà, a 1 km del poble i a 2 del mar. Compraren Mas Estela, restauraren la casa, i de manera gairebé autodidacta plantaren 16 ha de vinya i començaren a elaborar. Des dels inicis tingueren clara l’aposta per una agricultura ecològica i a partir del 1999 se submergiren en la biodinàmica. Quindals 2007 és el seu negre on la garnatxa és més protagonista (90%) i ve acompanyada per syrah i carinyena. Al nas té la fruita negra molt madura, la xocolata i un record de flor de lavanda. A la boca té volum i frescor i un taní gairebé dolç. Un vi que reflexa el magnífic terrer característic de pissarra, i l’estil de la casa, sempre a la recerca d’una gran maduresa i intensitat.
TEL: 972 126 176
PVP: 9,95 €
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