Com és habitual al nostre Club, el mes d’agost es pot escollir entre cinc seleccions. Proposem diferents i atractius vins blancs, rosats, negres i també aquest cop, i excepcionalment, una selecció de ginebres. Es poden triar una o vàries d’aquestes seleccions i les enviarem allà on estigueu de vacances.
A l’agost El Club funciona a l’inrevés de la resta de l’any, per tant, si no ens dieu res, no us enviarem vins fins la selecció de setembre. 

RIOJA
Pels amants del Rioja, i per aquells que desitgen introduir-s’hi, us oferim una acurada i variada selecció de vins per degustar a tothora. Els blancs d’Abel Mendoza i Viña Izadi, el rosat de Finca Nueva i 3 tempranillo en la seva versió més jove, més tradicional i lleugerament moderna.

1 ABEL MENDOZA VIURA 2012 (DOCa Rioja)
1 VIÑA IZADI BLANCO FERMENTADO EN BARRICA 2012 (DOCa Rioja)
1 FINCA NUEVA ROSADO 2012 (DOCa Rioja)
1 SIERRA CANTABRIA CUVÉE 2009 (DOCa Rioja)
1 MUGA CRIANZA 2009 (DOCa Rioja)
1 ALLENDE 2006 (DOCa Rioja)

Preu especial socis d’”El Club”: 69,95€


VINS CATALANS

Us proposem un recorregut per cinc zones vitivinícoles catalanes amb dos blancs, un rosat i tres negres. Ekam és el blanc elaborat per Raül Bobet amb riesling i albariño als Pirineus; Trossos Sants, la garnatxa blanca d’Alfredo Arribas al Montsant i Quike, que és el particular rosat de Jordi Castellví als peus de Montserrat. Els tres negres que us proposem són d’indrets molt diferents: Llebre de Tomàs Cusiné a Costers del Segre, Llavors de La Vinyeta a l’Empordà i el magnífic Pas Curtei d’Irene Alemany i Laurent Corrio al Penedès.

1 CASTELL D’ENCÚS EKAM 2011 (DO Costers del Segre)
1 TROSSOS SANTS 2012 (DO Montsant)
1 QUIKE ROSADO 2012 (DO Catalunya)
1 TOMÀS CUSINÉ LLEBRE 2011 (DO Costers del Segre)
1 LA VINYETA LLAVORS 2011 (DO Empordà)
1 PAS CURTEI 2011 (DO Penedès)

Preu especial socis d’”El Club”: 69,95€


VINS INTERNACIONALS
Un ràpid viatge pel món fent parades per alguns dels països i regions amb més tradició vitivinícola. Comencem amb dos blancs molt especials, des de la regió de Wachau a Àustria, el grüner veltliner del celler Alzinger i el riesling d’un dels cellers més emblemàtics de Central Otago a New Zealand, Felton Road. Amb els vins negres passegem des del Veneto a Itàlia a la regió argentina de Mendoza, passant per Bourgogne i Bordeaux. Una selecció ideal pels tastadors més intrèpids.

1 ALZINGER GRÜNER VELTLINER MÜHLPOINT FEDERSPIEL 2012 (Wachau)
1 FELTON ROAD BANNOCKBURN RIESLING 2010 (Central Otago)
1 MACULAN BRENTINO 2009 (Veneto)
1 VINCENT GIRARDIN CUVÉE SAINT-VINCENT ROUGE 2010 (Bourgogne)
1 ALTA VISTA PREMIUM MALBEC 2011 (Mendoza)
1 JEAN-PHILIPPE JANOUEIX LA CONQUÊTE 2011 (Bordeaux)

Preu especial socis d’”El Club”: 72,95€


VINS SINGULARS

Durant l’any van sorgint una gran quantitat de novetats i nous vins d’indrets singulars, com és l’albariño biodinàmic A Pita Cega, el blanc Pésico d’Astúries, el jove bobal de Bruno Murciano i David Sampedro a Utiel-Requena, el nou vi de El Regajal a Madrid, la visió més fresca i actual de la tempranillo de Manuel Manzaneque i la nova anyada del deliciós syrah de Detrás de la Casa a Yecla. Sis interessants descobriments sorprenents per a gaudir.

1 A PITA CEGA 2011 (Ourense)
1 PESICO BLANCO 2011 (Astúries – Cangas de Narcea)
1 LA MALKERIDA 2012 (Utiel-Requena)
1 LAS RETAMAS DEL REGAJAL 2011 (Madrid)
1 MANUEL MANZANEQUE ¡EA! TEMPRANILLO 2011 (DO La Mancha)
1 DETRÁS DE LA CASA SYRAH 2011 (Yecla)

Preu especial socis d’”El Club”: 76,95€


ESPECIAL GIN
Enguany us proposem una selecció molt especial pensada per gaudir de l’estiu al màxim. Una selecció de tres magnífiques ginebres: l’especial Sipsmith London Dry Gin procedent d’una petita i artesanal destil·leria del centre de Londres, la també anglesa Old Lady’s Premium London Dry Gin i la mediterrània Gin Mare aromatitzada amb romaní, oliva arbequina, farigola i alfàbrega. Amb les tres ginebres us obsequiem amb tres ampolles de tònica Fever-Tree en format de mig litre per poder crear un gin-tònic original i diferent per a cada ocasió.

1 SIPSMITH LONDON DRY GIN
1 OLD LADY’S PREMIUM LONDON DRY GIN
1 GIN MARE
3 FEVER-TREE PREMIUM INDIAN TONIC WATER (0,5 L)

Preu especial socis d’”El Club”: 79,95€

 

Si vols fer-te soci d'”El Club” de Vila Viniteca, fes click aquí

Impactos: 42

Deja un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *