Ahir tingué lloc un sopar-maridatge molt especial on els vins de Didier Belondrade en la seva versió doblemagnum (3 L) es van poder gaudir amb un gran menú elaborat pel xef Ever Cubilla del restaurant Espai Kru.
L’ordre dels vins es decidí després de tastar-los, tant per les seves característiques com per la dels plats. Els aperitius s’acompanyaren del rosat Quinta Clarisa 2012, seguit del Quinta Apolonia 2012, que maridà perfectament amb els cebiches. La primera ampolla doblemagnum de Belondrade y Lurton fou un voluptuós 2009, seguit d’un madur 2005, un 2008 molt expressiu, un 2007 fi i elegant, un 2003 sorprenentment sencer per l’anyada de la canícula i, per finalitzar, un molt seductor 2006.
Els 31 amics i clients van gaudir d’un menú de 19 plats centrats especialment amb peixos i mariscs en cru: croqueta de gambes i cabra de mar, anxova del Cantàbric amb pebrots escalivats, ostra Gillardeau amb salsa ponzu, vieira Kru, aguachile de llagostins de Sant Carles, tàrtar de Toro, carpaccio de Toro, llom Kru, sípia Kru, verat marinat, mollets amb cebiche, tàrtar de vedella gallega, amanida de llamàntol, amanida d’esfèrics de miniburrata i tomàquets, turbot arrebossat, costelles de Garrí IGP Castilla, pinya cocorrón i banda de xocolata de Paco Roig.

Descobrex tots els vins de Didier Belondrade aquí.