Bimbache Tinto 2021

93
Parker
Baix en sulfurós
Elaborador:
Color:
Negre
País:
Espanya
Format:
75 cl
DO / Zona:
El Hierro
Grau alcohòlic:
13
Varietat:
Listán Negro, Vijariego, Listán Blanco
33,55 €
En estoc

Bimbache Vinícola és el projecte de Rayco Fernández a El Hierro (Canàries). Va néixer amb vocació de valorar la interessantíssima riquesa varietal present en unes poques hectàrees de vinya als únics tres municipis de l'illa.  

Bimbache Tinto 2021 es va elaborar majoritàriament amb listán negro amb una petita aportació de vijariego negro, listán blanco, vijariego blanco i forastera blanca. Es va fermentar i criar durant un any en dipòsits d'acer inoxidable.  

Un vi negre ple de matisos on predominen delicioses fruites vermelles, com les cireres i les magranes, esquitxades de pebre, notes de sotabosc i herbes seques, sobre un fons de cendra. A la boca és molt elegant, amb una sensació etèria, molt fresca, un taní finíssim i un final lleugerament salí que subratlla el seu origen volcànic i convida a repetir.  

Celler Bimbache
Bimbache Vinícola es el apasionante proyecto del joven Rayco Fernández.
Tras su primer vino Puro Rofe en la isla de Lanzarote, saltaron a la isla de El Hierro en 2018.
El territorio es un auténtico paraíso vitivinícola, con una reserva de variedades autóctonas únicas y con una rica diversidad de suelos y climas. Trabajan su propio viñedo en ecológico, así como la arrendada a otros pequeños viticultores.

Productos similares

Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives