ALSÀCIA

La família Kreydenweiss s’establí a Alsàcia fa més de 300 anys. La 13ª generació, amb Antoine Kreydenweiss, continua una viticultura aferrada al terrer i seguint els preceptes de la biodinàmica que inicià el seu pare Marc el 1989. La petita vila d’Andlau –un pèl retirada del circuit turístic de la regió– ofereix en pocs metres de distància una diversitat de terrers única i amb 3 Grand Cru impressionants: Kastelberg, Wiebelsberg i Moenchberg. Kreydenweiss Andlau Riesling 2013 prové d’un terrer de gres. Un blanc fred i que es manté dret amb una deliciosa textura –aparentment dolça– que es fon amb una acidesa refrescant. Una boca amb records de pruna blanca, codony i albercoc, notes salades i una llargada i perfum mineral memorables. Un riesling de llarga guarda d’un viticultor de referència.

PVP: 17,95€ TEL: +33 03 88 08 95 83