Grans moments a restaurants i cases de menjar. Recordant el 2017.
Durant el 2017 hem gaudit de grans plats en nombrosos restaurants. Alguns buscant radicalment un producte excels cada cop més escàs, altres reinventant elaboracions i imaginant noves emocions sense posar límits a la creativitat.
Angules que treuen el son
9 kg d'angules a Villa Retiro (Xerta).
A la vinagreta, amb ou, al pil pil, amb espardenyes, en truita o a la bilbaína.
Enigma. Barcelona.
Via Veneto. Barcelona.
Víctor Arguinzoniz al Restaurante Zaldiaran. Álava.
A la bilbaína i amb Xerès a Estimar. Barcelona.
I també, les angules del...
Restaurant Bonanova. Barcelona.
Restaurant Gaig. Barcelona.
Gambes
Estimar. Barcelona.
El Celler de Can Roca. Girona.
El Rincón de Diego. Cambrils.
Restaurante La Masía de Chencho. Elx.
Passadís del Pep. Barcelona
Koy Shunka. Barcelona.
Tickets. Barcelona.
Alkimia. Barcelona.
Tonyina
El Campero. Barbate.
Tunateca Balfegó. Barcelona.
Àbac. Barcelona.
Koy Shunka. Barcelona.
Tickets. Barcelona.
Ken. Barcelona.
Sushi 99. Barcelona.
I també...
El T-Bone de tonyina de Bibo. Madrid.
Els nigiris de Kabuki. Madrid.
El sashimi de ventresca d'Espai Kru. Barcelona.
La Mar
D'Berto. O Grove. Pontevedra.
Disfrutar. Barcelona
Estimar. Barcelona.
Kabuki. Madrid.
Marea Alta. Barcelona.
Aponiente. Puerto de Santa Maria.
Villa Retiro. Xerta.
Alkimia. Barcelona.
Estimar. Barcelona.
Kentaro Nakahara, Takaaki Sugita i Yoshiteru Ikegawa a l'Hotel Mandarin Oriental. Barcelona.
Tickets. Barcelona.
El Celler de Can Roca. Girona.
La Barra de Carles Abellán. Barcelona.
Enigma. Barcelona.
Estimar. Barcelona.
S'Espartar. Sant Josep. Ibiza.
Ken. Barcelona.
Koy Shunka. Barcelona.
Rías de Galicia. Barcelona.
Passadís del Pep. Barcelona.
Els rogers del Restaurant Hisop. Barcelona.
Vivanda. Barcelona.
Sushi 99. Barcelona.
El Fish & Chips de Marc Gascons del Restaurant Informal a l'Hotel The Serras. Barcelona.
Tickets. Barcelona.
Yamadori. Barcelona.
Aus
Le Coq Rico. París
Chez l'Ami Louis. París.
Caelis. Barcelona.
El Celler de Can Roca. Girona.
Alkimia. Barcelona.
BiBo. Madrid.
Disfrutar. Barcelona.
Grans Carns i menuts
Àbac. Barcelona.
Els callos del Restaurante Zalacaín. Madrid.
Coque. Madrid.
El garrí del Restaurante José Maria. Segovia.
Lomo Alto. Barcelona.
Wagyu elaborada per Kentaro Nakahara, Takaaki Sugita i Yoshiteru Ikegawa a l'Hotel Mandarin Oriental. Barcelona
Pakta. Barcelona.
Espai Kru. Barcelona.
Passadís del Pep. Barcelona.
Les cotnes de Doña Filo. Colmenar del Arroyo.
I també...
El txuletón del Sagardi. Barcelona.
Pernil
El millor plat de pernil a Jaylu. Sevilla.
L'entrepà de pernil "més fi" del món. Tickets. Barcelona.
Arrossos
Miramar. Llançà.
Alkimia. Barcelona.
El risotto de Piazza Duomo. Alba.
Xerta. Barcelona.
Tomàquets, espàrrecs i fesols
La Lobera de Martín. Zaragoza.
Enigma. Barcelona.
I també... els tomàquets de
El Qüenco de Pepa. Madrid.
Els Casals. Sagàs.
La Venta. Barcelona.
Gresca. Barcelona.
Les Cols. Olot.
Pèsols
Can Jubany. Calldetenes.
Gaytán. Madrid.
Enigma. Barcelona.
Estimar. Barcelona.
Pakta. Barcelona.
Via Veneto. Barcelona.
Céleri. Barcelona.
Gresca. Barcelona.
3 patates fregides genials
La Venta. Barcelona.
Chez l'Ami Louis. París.
Alkimia. Barcelona.
Una excepcional tòfona d'Alba
Amb el puré de patates de Fermí Puig. Barcelona.
Llaunes de luxe
La Brújula Almejas al natural 35/37 peces.
Paco Lafuente Almejas al natural 10/12 peces.
El darrer de La Cala. Edició limitada.
Les excepcionals llaunes de Joan Carles a La Puntual:
Almeja Blanca Paco Lafuente i Dardo.
Paco Lafuente Almeja Gigante 6/8 peces.
Cóndor Ventresca fora de normes.
El pa
El pa reposat d'Àngel Puigsesolles. Folgueroles.
Restaurant Steirereck. Viena.
Forn de pa Vilamala. Barcelona.
I també ens han encantat...
Les ostres en escabetx de Sacha. Madrid.
Els callos d'El Fogón de Trifón. Madrid.
La truita de Taberna Pedraza. Madrid.
El soufflé de taronja de La Venta. Barcelona.
Hong Kong
Lung King Heen al Four Seasons.
T'Ang Court al Langham.
T'Ang Court.
T'Ang Court.
T'Ang Court.
T'Ang Court.
The China Club.
The China Club.
The China Club.
The China Club.
The China Club.
The China Club.
Kashiwaya. Cuina kaiseki.
Els temples de la creativitat
El Celler de Can Roca. Girona.
Diverxo. Madrid.
Enigma. Barcelona.
Sant Pau. Sant Pol de Mar.
Disfrutar. Barcelona.