Root

L'any 2013, Ton Mata –3a generació de la família Recaredo– amb la seva dona Encarna Castillo van iniciar Bufadors, el seu projecte familiar més íntim. Elaboren escumosos de terroir, capaços de representar un paisatge.
Les seves vinyes de xarel·lo i macabeu estan situades a Can Rossell de la Serra, a Torrelavit (Alt Penedès), plantades sobre sòls calcaris de textura francoargilosa. El cultiu és ecològic i biodinàmic.
La seva filosofia d'elaboració és poc intervencionista, destacant la puresa de la criança sobre les mares. Han reinterpretat el mètode tradicional: la segona fermentació en ampolla es realitza amb el most propi en fermentació, per la qual cosa no hi ha cap element afegit, ni sucre, ni llevats comercials, ni clarificants, ni sulfits. Tampoc se sotmet a cap procés de filtració ni d'estabilització en fred. Criances llargues, amb tap de suro i desgorjat manual.
Uns Corpinnat sense concessions, molt confidencials i de producció limitada.

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction
per pàgina
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives