Root

Can Sumoi és el projecte personal de vins naturals de Pepe Raventós. Una finca agrícola d’altitud, datada el 1645, amb 400 hectàrees de terreny i 20 de vinya, situada al massís del Montmell. Un paratge ideal on Pepe Raventós i Francesc Escala elaboren uns vins basats en vinificacions poc intervencionistes, sense afegir-hi ni llevats seleccionats ni sulfits. 
La visió de Pepe Raventós, la seva creixent passió pels vins naturals i el seu desig d'anar sempre un pas més enllà, el van portar a investigar i descobrir Can Sumoi, una terra abandonada durant molts anys amb vinyes, un hort, estables, un galliner i bosc al cor del Penedès. Un paratge idoni per complir els seus propòsits: recuperar les varietats i les velles vinyes abandonades a les muntanyes més llunyanes del Penedès, elaborar vins naturals amb una mínima intervenció i fer una gestió forestal i de la fauna dins de la granja per recuperar la biodiversitat i tenir un efecte positiu en la millora de l'entorn i dels recursos 
Les vinyes de Can Sumoi es van cobrir amb adob natural, es van treballar amb mans expertes i acurades, es van recuperar, aquelles perdudes, per l’elaboració de vins naturals d’altitud; fent també gestió forestal i de la fauna per recuperar la biodiversitat. La primera anyada va sortir l’any 2017. 
Les vinyes estan plantades només amb varietats locals -parellada, xarel·lo i sumoll- i estan conreades seguint els preceptes de la biodinàmica i la vinificació és natural.

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction

Estàs veient 7 productes

per pàgina
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives