Catàleg Vila Viniteca 2021 (Català)

Catàleg Vila Viniteca 2021 (Català)

En aquesta nova edició trobareu una selecció amb 9.500 referències del millor de Vila Viniteca, on un equip de magnífics professionals tasta i selecciona cada dia les darreres anyades i novetats en vins, destil·lats i productes gastronòmics. Ens agradarà atendre-us per telèfon, correu electrònic o mitjançant el xat de la nostra web per portar-vos la comanda a casa i, si ho preferiu, ens plaurà rebre-us personalment a les nostres botigues.
La coberta d'enguany és la reproducció d'una obra de la gran artista Lita Cabellut (1961, Espanya), titulada “Las Huellas de la Pasión”. Un tríptic realitzat en tècnica mixta sobre llenç i fusta de la sèrie Bodas de Sangre.
Actualment, Cabellut viu i treballa als Països Baixos. Al llarg dels anys, ha desenvolupat un mètode caracteritzat per llenços a gran escala que combinen tècniques tradicionals dels frescos i aplicacions modernes de la pintura. L'ésser humà i el missatge social, temes centrals a la seva obra, s'expressen principalment a través dels seus retrats. Els seus treballs han estat exposats en nombrosos museus arreu del món.


DESCARREGAR GRATUÏTAMENT EL CATÀLEG