Catàleg Vila Viniteca 2022 (Castellà)

Catàleg Vila Viniteca 2022 (Castellà)

En aquesta nova edició, l’any que celebrem el 90è aniversari, hi trobareu una selecció acurada, fruit de l’experiència d’un gran equip, de milers d’ampolles degustades cada any i de nombroses visites a cellers. A la secció de gastronomia, us proposem una petita mostra del que podreu trobar a les nostres botigues, on ens agradarà atendre-us personalment: més de 400 formatges al seu punt de maduració, els millors pernils i les conserves més exclusives. Si ho preferiu, també podreu descobrir i comprar còmodament des de casa a la nostra web –que ara compleix 25 anys–, per telèfon o correu electrònic. 
La coberta d'enguany és una obra del gran artista Jaume Plensa que ha creat especialment per a nosaltres, titulada “Still 40”, realitzada amb tècnica mixta i collage sobre paper. 
Jaume Plensa (Barcelona, 1955) és un dels artistes espanyols més sol·licitats de l'escena artística internacional. Actualment, resideix i treballa a Barcelona. Una part molt significativa de la seva obra es desenvolupa en l’àmbit de l’escultura en espais públics, instal·lada en diverses ciutats d’Espanya, França, Japó, Gran Bretanya, Corea, Alemanya, Canadà i els Estats Units. Plensa exposa de forma regular la seva obra a galeries i museus d’Europa, els Estats Units i Àsia, i ha estat guardonat amb nombrosos premis nacionals i internacionals. 


Descarrega aquí el Catàleg Vila Viniteca 2022

-

+

9,50 €
/u

En Estoc

3% de descuento por 6x

OR