Root

La vinculació de Peter Sisseck amb Bordeaux ve des de lluny i el seu coneixement de la regió és molt profund. És on va realitzar els seus estudis d’enologia, on va començar la seva trajectòria professional i on va continuar viatjant sovint després d’instal·lar-se a la Ribera del Duero. Per tot això, quan el 2010 el seu amic Silvio Denz li va proposar adquirir a mitges una vinya de 8,45 ha a les proximitats de Saint-Émilion, no ho va dubtar i des de llavors són copropietaris.
Château Rocheyron està situat a Saint-Christophe-des-Bardes, a només 3,6 km del centre de Saint-Émilion, a la vora del cèlebre altiplà de pedra calcària conegut per la seva capacitat de produir grans vins. Els ceps de merlot (70%) i cabernet franc (30%) tenen una edat mitjana de 45 anys i en alguns casos arriben fins als 80 anys. Des del 2014 la viticultura és ecològica i biodinàmica, actualmente amb certificació Biodyvin, i amb cada nova anyada guanyen en precisió en el maneig de la vinya.
La primera anyada del 2010 es va vinificar a Château Faugères. Poc després van construir un impecable celler nou, on fermenten en dipòsits de ciment termo regulats de diferents capacitats per a realitzar les vinificacions, en petits lots, parcel·la per parcel·la.
Elaboren també un segon vi amb el nom de La Fleur de Rocheyron.

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction

Estàs veient 12 productes

per pàgina
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives