Root
La vinculació de Peter Sisseck amb Bordeaux ve des de lluny i el seu coneixement de la regió és molt profund. És on va realitzar els seus estudis d’enologia, on va començar la seva trajectòria professional i on va continuar viatjant sovint després d’instal·lar-se a la Ribera del Duero. Per tot això, quan el 2010 el seu amic Silvio Denz li va proposar adquirir a mitges una vinya de 8,45 ha a les proximitats de Saint-Émilion, no ho va dubtar i des de llavors són copropietaris.
Château Rocheyron està situat a Saint-Christophe-des-Bardes, a només 3,6 km del centre de Saint-Émilion, a la vora del cèlebre altiplà de pedra calcària conegut per la seva capacitat de produir grans vins. Els ceps de merlot (70%) i cabernet franc (30%) tenen una edat mitjana de 45 anys i en alguns casos arriben fins als 80 anys. Des del 2014 la viticultura és ecològica i biodinàmica, actualmente amb certificació Biodyvin, i amb cada nova anyada guanyen en precisió en el maneig de la vinya.
La primera anyada del 2010 es va vinificar a Château Faugères. Poc després van construir un impecable celler nou, on fermenten en dipòsits de ciment termo regulats de diferents capacitats per a realitzar les vinificacions, en petits lots, parcel·la per parcel·la.
Elaboren també un segon vi amb el nom de La Fleur de Rocheyron.