Col·lecció Vila Viniteca 75 Aniversari

Col·lecció Vila Viniteca 75 Aniversari

Vila Viniteca 1932-2007
L’any 2007 a Vila Viniteca vàrem celebrar el nostre 75 aniversari. Per festejar aquesta ocasió tan especial demanàrem a 26 amics que ens elaboressin un vi únic i irrepetible de la collita 2007. Una peça única que forma part d’una col·lecció irrepetible i d’edició limitada i numerada.

Amb la col·lecció s’entreguen dos llibres: el primer amb imatges dels autors, les seves vinyes i cellers, realitzades per Carlos González Armesto; i el segon, amb la descripció i fotografies de cada vi, inclou un joc d’etiquetes originals.
Pati Núñez –premi nacional de disseny- ha fet un acurat treball gràfic. S’ha encarregat del packaging de la col·lecció i del disseny dels llibres.
Una col·lecció única i irrepetible amb 26 artistes i 26 vins excepcionals.
Col·lecció 75 Aniversari
La Col·lecció 75 Aniversari és un conjunt de grans vins elaborats per alguns dels millors enòlegs de la nostra història vitivinícola. Cada vi porta el nom del seu autor. Les etiquetes són úniques, inèdites i irrepetibles i només hi figura el nom de l’autor. Les ampolles s’entreguen en 9 estoigs especialment dissenyats per a l’ocasió.


Consulta més informació sobre la col·lecció aquí

  • Detalls