Benjamín Romeo Contador 2020 (Magnum), vi negre elaborat per Benjamín Romeo de la zona Rioja (Espanya) | Vila Viniteca fundada 1932

Benjamín Romeo Contador 2020 (Magnum)

Benjamín Romeo Contador 2020 (Magnum)

L’anyada 2020 de Contador està elaborada a partir dels raïms de 10 paratges de San Vicente de la Sonsierra, Ábalos i Labastida. Tots ells estan a una distància màxima de 5 km del celler, la qual cosa permet una ràpida recepció i processat del raïm. A Sonsierra es diferencien tres zones: la zona alta i més fresca, als peus de la Sierra Toloño; la zona mitjana caracteritzada per les seves valls ondulades de sòls calcaris poc profunds i pedregosos; i la zona baixa, tocant al riu Ebre i on neixen els raïms més llaminers. Per les característiques de l’anyada, la major part del raïm (61%) prové de la zona alta, el 19% de la zona mitjana i el 18% de la zona baixa. La petita parcel·la El Cerezo, a Ábalos, aporta el 2% del raïm a l’assemblatge final i Revilla, situada a Labastida, també aporta el 2%. L’assemblatge està format per un 84% de tempranillo i un inusual percentatge de garnatxa del 16%. Té un bonic color molt profund i límpid. Al nas apareixen les fruites vermelles ben delineades, fresques i molt seductores juntament amb la pell de cítrics, que li aporten frescor al conjunt. La boca és profunda, compacta i amb múltiples capes que es van superposant sobre la llengua amb una textura atapeïda i concentrada. Seductor i amb un perfum llarg i embriagador que t’acompanya de principi a fi. Un gran Contador per gaudir després de pocs anys en ampolla i durant més de dues dècades.

-

+

790,00 €
/u

En Estoc

3% de descuento por 6x

OR

Informació

#avan20

Oferta vàlida fins al 30 de setembre del 2021.
Ens reservem la possibilitat d'assignar un màxim d'ampolles de cada vi per client i alguns es repartiran proporcionalment. Les assignacions es faran per rigorós ordre de recepció de la comanda.
Vins disponibles entre 8 i 24 mesos a partir de la comanda.