Màxima Seguretat

Els pagaments de les comandes es realitzaran amb targeta de crèdit Visa o Mastercard amb la plataforma de pagament segur "Servired" de "Banc Sabadell" o mitjançant la plataforma PAYPAL.

En el moment de pulsar "ACCEPTAR" duran la confirmació de la comanda, el banc verifica la validesa del número de targeta de crédit i comprova que no estigui bloquejada

Totes les transaccions de compra es desenvolupen dins d'un estricte marc de confidencialitat i cifrat gràcies al protocol SSL. Així Vila Viniteca garantitza la confidencialitat de totes les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la comunicació a tercers, conforme amb el que marca la llei 15/99 de Procció de Dades de Caràcter Personal. De manera aleatòria, per reforçar la seguretat i per verificar la fiabilitat de les dades facilitades durant la relització de la comanda, la empresa pot sol·licitar al client dades complementàries (com copia del D.N.I. o justificant de domicili (de menys de tres mesos d'antiguitat) que permeteixin verificar que la compra ha estat realitzada pel titular de la targeta. El document haurà de ser evniat en un termini de cinc dies hàbils reservant-se Vila Viniteca el dret a realitzar el reemborsament de la comanda si no rep la documentació necessaria o si aquests no són vàlids.

Vila Viniteca no té en cap cas accés a les seves dades bancàries ni els emmagatzema als seus servidors. Per aquest motiu, caldrà facilitar-los de nou cada cop que realitzi una nova comanda a la nostra pàgina web. D'aquesta manera obté una doble protecció contra abusos i fraus.