Informació

El Club de Vila Viniteca fou fundat el 1992. En aquests gairebé 30 anys d’història, ens hem passejat per la màgia i la diversitat del món del vi. Amb el suport i experiència d’una vinoteca amb 80 anys d’història, més de 10.500 referències online i representant més de 200 cellers en exclusiva, el nostre equip d’experts sommeliers i enòlegs elaboren mes a mes unes seleccions formades principalment per novetats i produccions limitades.

12 vegades a l’any, els socis reben còmodament a casa seva una esmerada selecció de 6 ampolles, amb un preu que –exceptuant alguna remesa especial– oscil·la de 65 a 99€.

Amb les 6 ampolles el soci rep informació de la propera selecció i té un termini d’uns 10 dies per avisar-nos si la propera entrega que proposem no fos del seu grat. Entenem que normalment estareu interessat en aquestes seleccions i que la norma és la recepció cada mes, però no esteu obligat a comprar res que no us interessi.

La subscripció implica la compra d’un mínim de tres seleccions anuals, sent la primera obligatòria.

Cada mes el soci/a rep informació de la selecció de vins escollida, les etiquetes originals dels vins i les ofertes corresponents.

Ser soci de "El Club" té molts avantatges.

Ser soci de "El Club" és molt senzill. Només heu d’omplir el formulari de registre o trucar al telèfon 93 777 70 17 i començar a gaudir de la selecció de productes i de tots els avantatges de "El Club".

Fes-te soci d'El Club!

Avantatges

1. SER SOCI ÉS GRATIS
Ser soci és totalment gratuït, sense quotes i amb un compromís mínim de 3 seleccions anuals, sent la primera obligatòria. Si un mes no us interessa la selecció, disposeu d’uns 10 dies per anul·lar la comanda per telèfon al 93 777 70 17 o per e-mail a [email protected]

2. UNA OFERTA MENSUAL DE 6 AMPOLLES
Cada mes el nostre equip de sommeliers i enòlegs escull acuradament una selecció formada per 6 ampolles, seleccionades entre les nostres novetats, partides exclusives i produccions limitades. Una àmplia oferta de seleccions per gaudir dels vins de diferents denominacions d’origen i dels millors cellers. El lot va acompanyat de fitxes de tast amb informació detallada del celler i els vins, així com de les etiquetes originals, per la seva col·lecció. Podrà escollir el format de la informació a rebre, en paper i/o digital.

3. 12 SELECCIONS ANUALS
Els socis de El Club rebran la proposta de 12 seleccions mensuals. A l’agost podran escollir entre una àmplia oferta de seleccions, però només s’enviarà la selecció en cas de confirmar-la de forma explícita.

4. PREUS ESPECIALS I OFERTES EXCLUSIVES
La selecció de cada mes oscil·larà entre 65€ i 99€, amb un preu inferior respecte al valor de mercat. Juntament amb la informació de la selecció, els socis reben ofertes especials i descomptes per la compra de determinats articles.
Els socis de "El Club" gaudeixen de preus especials i prioritat als cursos de tast.
Els socis podran pagar mitjançant targetes Visa o Mastercard o domiciliació bancària.

5. ENTREGA GRATUÏTA A DOMICILI*
L’enviament a Península i Balears és gratuït. Per altres destinacions, consulteu condicions.
Amb la comanda de la selecció, podem enviar-vos qualsevol altra ampolla, sense cost d’enviament addicional.
Si ho preferiu, podeu recollir la selecció a les nostres instal·lacions.

6. INFORMACIÓ PRIVILEGIADA
Els socis de "El Club" tenen un tracte preferent a Vila Viniteca. Reben informació en primícia de les novetats, cursos de tast i venda a l’avançada, a més d’assessorament personalitzat per telèfon o via e-mail.