Col·lecció 75 Aniversari

L'any 2007 Vila Viniteca celebrà el seu 75 Aniversari. Per commemorar aquesta ocasió tan especial encarregàrem a 26 amics que ens elaboressin un vi únic i irrepetible de la collita 2007. Una peça única per formar part d'una col·lecció irrepetible i amb una edició limitada a 1.000 unitats numerades.

La Col·lecció 75 Aniversari és un conjunt de grans vins d'alguns dels millors enòlegs de la nostra història vitivinícola.

Amb la col·lecció s'entreguen dos llibres: el primer amb imatges dels autors, de les seves vinyes i cellers, amb fotos realitzades per Carlos González Armesto. El segon, amb fotografies i la descripció de cada vi, també inclou un joc d'etiquetes originals.
Pati Nuñez –premi nacional de disseny- ha fet un acurat treball gràfic. S'ha encarregat del disseny dels llibres i del packaging de la col·lecció.

Una col·lecció única i irrepetible amb 26 artistes i 26 vins excepcionals. Cada vi porta el nom del seu autor. En total són 1.000 col·leccions numerades 1/1.000 a 1.000/1.000.
Els col·leccionistes poden adquirir el número de la col·lecció que desitgin, sempre i quan estigui disponible. La col·lecció es ven completa, i no es poden adquirir vins per separat a les nostres botigues. Les etiquetes són úniques, inèdites i irrepetibles i en elles només figura el nom de l'autor. Les ampolles s'entreguen en 9 estoigs especialment dissenyats per a l'ocasió.

La Col·lecció 75 Aniversari inclou:

  • 9 estoigs amb 26 vins numerats de la collita 2007
  • 2 llibres
  • 26 etiquetes originals

Condicions de venda:

  • Vila Viniteca Col·lecció 75 Aniversari es ven completa.
  • Els col·leccionistes poden adquirir el número de col·lecció que desitgin sempre que estigui disponible.
  • Ens reservem la possibilitat d'assignar un màxim de col·leccions per client.

El preu de la Col·lecció 75 Aniversari és de 3.995€ (3.301,65€ + IVA).

COMPRAR COL·LECCIÓ VILA VINITECA 75 ANIVERSARI