Distribució

Vila Viniteca és una de les empreses de distribució de vins fins més importants d’Europa.

Des de la seva fundació el 1932, els bars, restaurants i hotels han estat clients preferents, a qui els que  en aquella època se’ls subministrava fruites i verdures, conserves, vins i licors des de la botiga d’Agullers, al barri del Born barceloní.

A finals dels 80 ampliem sensiblement la nostra gamma de vins i destil·lats i a principis dels 90 i coincidint amb el boom de la Ribera del Duero i la renaixença del Priorat comencem oficialment a distribuir i representar cellers en exclusiva, primer per Barcelona i ràpidament per tota Catalunya i fins i tot per tota Espanya.

Comencem amb nous cellers, nous projectes avui consolidats i desitjats però que en aquella època competien amb els grans cellers establerts.
Sempre hem seleccionat els elaboradors i els vins que ens agraden.
Cellers dirigits per amics que s’han convertit en alguns dels personatges fonamentals de la història contemporània del vi espanyol.
Actualment Vila Viniteca representa en exclusiva més de 150 cellers nacionals i 125 internacionals a algunes zones i països.
A Espanya som distribuïdors dels únics cellers que es venen a l’avançada.

A l’amplíssima selecció dels vins i destil·lats que representem en exclusiva, s’afegeix un gran portfoli d’altres cellers i empreses amb les que col·laborem, oferint als nostres clients un singular catàleg amb més de 7.500 referències de grans vins i licors en estoc.

Entre els clients professionals que confien en nosaltres es troben grans cadenes hoteleres, els millors restaurants del país, distribuïdors especialitzats, enoteques i botigues gastronòmiques i un bon nombre de clients internacionals de més de 30 països.

Tot