SELECCIÓ Nº. 287, MARÇ DEL 2019

SELECCIÓ Nº. 287, MARÇ DEL 2019

“Selecció Sorpresa”

Preu especial socis d'“El Club”: 99,95€

Quan vam crear El Club de Vila Viniteca el 1992, vam apostar per oferir als socis l’oportunitat de descobrir les últimes novetats i anyades, elaboracions exclusives, els vins de produccions limitades i compartir les ampolles que ens havien emocionat.

Al llarg d’aquests anys hem passejat per zones històriques, hem conegut nous elaboradors, hem tastat les primeres anyades del renaixement del Priorat, els vins del Nou Món, les cuvées d’aquells viticultors que han revolucionat el món del vi a Galícia, Alsàcia, Piemont, Borgonya... Mes a mes, hem donat la volta al món fins a tastar més de 1.000 vins diferents.

Després de tot aquest temps, la nostra intenció és seguir compartint els nostres descobriments. Per tercera vegada i després de l'èxit de les nostres Seleccions Sorpresa, aquest mes de març del 2019 repetim fórmula.

Hem preparat quatre seleccions especials compostes per sis ampolles cadascuna –totes del mateix valor i acuradament escollides pel nostre equip d’enòlegs i sommeliers– que es repartiran aleatòriament entre els socis d’El Club.

Cada soci rebrà una tria sorpresa de sis ampolles seductores i diferents de vins blancs i negres valorada en més de 120€.