SELECCIÓ NÚM. 298, MARÇ DEL 2020

SELECCIÓ NÚM. 298, MARÇ DEL 2020

Preu especial socis d’“El Club”: 99,95€

Quan vam crear El Club de Vila Viniteca el 1992, vam apostar per brindar als socis l’oportunitat de descobrir les últimes novetats que havien arribat a les nostres mans, les últimes anyades d’ampolles seleccionades, elaboracions exclusives, vins de producció limitada i, en definitiva, ampolles que ens havien emocionat.

Al llarg d’aquests anys hem passejat per multitud de zones vitivinícoles històriques, hem conegut a nous elaboradors, hem tastat les primeres anyades de regions ara imprescindibles en el panorama mundial del vi com el Priorat, hem estat pioners a l’hora d’oferir una gran varietat de vins del Nou Món, hem compartit les cuvées d’aquells viticultors que han revolucionat el món del vi a Espanya i internacionalment... Mes a mes, en definitiva, hem fet la volta al món fins a tastar més de 1.000 vins diferents.

Després de tot aquest temps, el nostre objectiu no ha canviat: volem seguir compartint descobriments i sorprenent-vos. Així que, per quarta vegada i després de l’èxit de les nostres anteriors Seleccions Sorpresa, aquest mes de març repetim.

Hem preparat tres seleccions especials compostes per sis ampolles cadascuna –totes amb el mateix valor i, de nou, curosament escollides pel nostre equip d’enòlegs i sommeliers– que es repartiran aleatòriament entre els socis d’El Club.

Cada soci rebrà una tria sorpresa de sis ampolles seductores i diferents de vins blancs i vins negres valorada en més de 120€.