SELECCIONS AGOST 2017. RIOJA I RIBERA

Com és habitual al nostre Club, al mes d'agost podeu escollir entre cinc seleccions especialment confeccionades per als nostres socis. Us proposem diferents i atractius vins blancs, rosats, negres i escumosos perquè trieu els que més us agradin. Si desitgeu una o vàries d'aquestes seleccions o algun altre vi de tot el nostre catàleg, truqueu-nos per telèfon, envieu-nos un correu electrònic o demaneu-ho a la nostra botiga on-line i us ho enviarem allà on esteu de vacances sense cost. Indiqueu-nos les dates en què voleu rebre la vostra comanda.
Us recordem que a l'agost El Club funciona a l’inrevés de la resta de l'any. Per tant, si no ens dieu res, no us enviarem cap selecció fins la de setembre. Bon estiu!

SELECCIÓ RIOJA I RIBERA

La segona de les nostres propostes per aquest estiu ens trasllada a Rioja i Ribera del Duero. Una selecció de vins joves, reserva i criança de cellers ja consolidats i també joves que estan dinamitzant aquestes clàssiques zones vitivinícoles espanyoles. En primer lloc, Solabal Reserva 2009, un tot terreny de la Rioja Alabesa, impecable en els seu segment que neix d'un projecte en el que es van unir 12 viticultors el 1988. Remelluri Reserva 2009 és un altre històric de Rioja que només s'elabora a les anyades més excepcionals seguint els paràmetres de la viticultura ecològica i biodinàmica. El darrer Rioja de la selecció és Abel Mendoza Jarrarte Joven 2016, la nova anyada d'un jove negre elaborat per Abel Mendoza i la seva dona Maite Fernández a San Vicente de la Sonsierra. Ja a Ribera del Duero, us oferim Viña Pedrosa Crianza 2014, un dels vins més coneguts de Hermanos Pérez Pascuas, que es caracteritza per intenses aromes de fruita madura, espècies i tòfona, amb una criança de 18 mesos en bótes de roure francès i americà. Saborós i carnós. Venta Las Vacas 2014 és un projecte del bodeguer Juan Carlos Vizcarra i Uvas Felices, un vi negre elaborat amb tinto fino i una criança de 12 mesos en roure francès (40%) i americà (60%). Llaminer, voluminós i amb la fusta ben integrada, és ideal per acompanyar carns rostides i arrossos de carn. Finalment, la selecció es composa per Pícaro del Águila 2015, el vi inicial del jove viticultor Jorge Monzón. Una selecció de vinyes velles de tempranillo, blanca del país, garnacha i bobal portades en ecològic. Un vi amb volum, longitud i molta persistència i personalitat que, a la boca, té una trama sucosa i molta, molta fruita.

1 PÍCARO DEL ÁGUILA 2015 (DO Ribera del Duero)
1 SOLABAL RESERVA 2009 (DOCa Rioja)
1 REMELLURI RESERVA 2009 (DOCa Rioja)
1 VENTA LAS VACAS 2014 (DO Ribera del Duero)
1 VIÑA PEDROSA CRIANZA 2014 (DO Ribera del Duero)
1 ABEL MENDOZA JARRARTE JOVEN 2016 (DOCa Rioja)

Preu especial Socis d'"El Club”: 85,95€